product_banner
Sadaya panyitak parantos lulus sertifikasi CE Éropa, diékspor ka nagara-nagara di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Latin, Eropa sareng anu sanésna!Wonder bakal nyandak resolving masalah lingkungan customer jeung masalah efisiensi produksi pikeun arah urang, terus nyadiakeun konsumén jeung énergi lingkungan leuwih, leuwih stabil, sistem percetakan bungkusan leuwih efisien.
  • WDUV200-XXX industry single pass high speed digital printing machine with UV ink vivid colorful image

    WDUV200-XXX industri single pass speed tinggi mesin percetakan digital kalawan tinta UV gambar warni vivid

    Tanpa piring, tanpa beberesih, operasi calakan komputer, prosés basajan, nyimpen bahan jieunan;Sistim lampu LED husus, gancang curing garing, ngaronjatkeun pangaruh percetakan pisan;

    Paké opat warna mode percetakan CMYK, bisa maréntahkeun ka lima warna CMYK + W, ngajadikeun percetakan leuwih warni, tetep percetakan warni tur digital operasi merenah Samentara éta, ngahontal kombinasi sampurna kualitas luhur jeung speed tinggi.

  • WDUV00-XXX industry single pass roll to roll digital pre-printer for corrugated paper

    WDUV00-XXX industri single pass roll ka roll digital pre-printer pikeun kertas corrugated

    WDR200 ngagunakeun tinta basis cai, CMYK opat mode warna;

    WDUV200 ngagunakeun tinta UV, bisa milih CMYK + W lima mode warna;

    akurasi dumasar 600 garis, speed percetakan max tiasa 108 m / mnt;

    Pilihan nyaéta 900/1200 garis anu tiasa dugi ka 210 m / mnt;

    Nyitak lebar 1600mm ~ 2200mm bisa maréntahkeun;

    Dihubungkeun sareng sistem pengering profésional, sistem palapis varnish and roll to roll sistem ngumpulkeun otomatis;

    Kualitas percetakan ngaleuwihan percetakan flexo, sareng tiasa dibandingkeun sareng percetakan offset.

  • WDUV200-XXX industry single pass roll to roll digital pre-printer for corrugated paper

    WDUV200-XXX industri single pass roll ka roll digital pre-printer pikeun kertas corrugated

    ●WD200 ngagunakeun tinta basis cai, CMYK opat mode warna;

    ●WDUV200 make tinta UV,bisa milih CMYK + W lima mode warna;

    ●Based akurasi 600 garis, speed percetakan max tiasa 108 m / mnt;

    ● pilihan nyaéta 900/1200 garis nu bisa nepi ka 210 m / mnt;

    ● Nyitak lebar 1600mm ~ 2200mm bisa maréntahkeun;

    ●Connected kalawan sistem drying profésional, sistem palapis varnish and roll kana sistem ngumpulkeun otomatis;

    ● kualitas percetakan surpasses percetakan flexo, sarta comparable mun offset percetakan.