WD250-12A + Karton bergelombang digital scanning Mesin Percetakan pas Pesenan Kuantitas Leutik

Katerangan pondok:

WD250-12A+ Muti Pass nyeken mesin percetakan inkjet digital kualitas luhur, lebar nyitak max 2500mm, panjangna henteu aya watesna, kecepatan percetakan dugi ka 1000/ h, efisiensi produksi sabudeureun 1 ~ 1000 PCS / H, Pilihan pangalusna anjeun pikeun pesenan leutik tur Pribadi.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

1.WD250 runtuyan mesin percetakan digital, tanpa piring, tanpa beberesih, ngagunakeun CMYK opat sumber mode warna percetakan, merenah, panyalindungan lingkungan jeung karbon low.

2. Sistem suhu Printhead, sacara efektif tiasa ngatasi rupa-rupa lingkungan suhu rendah.

3. Ngagunakeun motor servo kuat kalawan reducer precision tinggi, precision luhur, speed gancang, kinerja leuwih stabil.

4. Paké 6 kelas gear precision super tinggi na precision tinggi cylindrical grinding kakuatan roller, ngajalankeun leuwih akurat.

5. Strong rail beam, Bisu pituduh rail, Printing kasalahan datar kirang ti 0.2mm, ngajadikeun print leuwih stabil sarta akurasi luhur.

6. Mode beberesih printhead anyar, beberesih otomatis, nyimpen mangsi, nyitak leuwih frékuénsi.

7.Print on-demand tanpa nyieun runtah tinta, sahingga achieving konsumsi handap sarta panyalindungan lingkungan hadé.

8. Rapid pikeun pesenan robah.Biaya percetakan handap pikeun ngajalankeun ti 1+ lembar.Palayanan instan ka palanggan pikeun pesenan rurusuhan.

Aplikasi:

Percetakan digital dina papan karton corrugated, papan madu, papan kayu, jsb.

Kaasup tanda, NO., gambar iklan

spésifikasi:

Pasal NO. WD250-12A+
Printhead Mirco-piezo printhead pangluhurna
Jumlah printhead 12 lembar
Jenis mangsi Tinta pewarna dasar cai khusus
Model warna Cyan, Magénta, Konéng, Hideung
Jarak sedeng 2mm-4mm
Resolusi nyitak ≥600*360 dpi
efisiensi percetakan Max 1000㎡ / jam
Format nyitak Di handap 2500mm * 1350mm handapeun dahar otomatis
Laju ngagaringkeun Papan liner tiasa garing saatos dicitak
Lingkungan gawé 20ºC-25ºC Jero rohangan, Kalembaban 50% -70%
suplai mangsi suplai tinta otomatis
Modeu dahar Nyoco ujung ngarah otomatis
Ketebalan bahan 1.5mm-35mm (max tiasa maréntahkeun ka 50mm)
Sistem operasi Sistem RIP profésional, sistem percetakan profésional, sistem Win7 sareng sistem operasi 32 bit atanapi langkung luhur
Sasayogian tanaga Ngeunaan kakuatan 18 KW: AC380 ± 10%, 50-60HZ
Ukuran mesin L * W * H: 4730 * 6100 * 1751 (mm)
Beurat 5300KGS

Keunggulan Kompetitif:

Cara percetakan: nyeken inkjet

kualitas luhur mesin percetakan inkjet digital pikeun karton corrugated

Pilihan pangsaéna anjeun pikeun pesenan leutik sareng pribadi

4 warna, mode warna CMYK

Laju percetakan nepi ka 440/h

Lingkungan, hemat energi, efisiensi tinggi jeung operasi stabil

Tinta ngalelep basis cai, Lingkungan, sistem beberesih otomatis

Inpormasi Produk Umum:

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: héran
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: WD250-12A+

Sarat komérsial produk:

Jumlah Pesanan Minimum: 1 UNIT
harga: PILIHAN
Rincian bungkusan: KASUS KAYU
Waktos pangiriman: 1 BULAN
Sarat Pembayaran: MANTAN KERJA
Kamampuhan suplai: 100

Rujukan Data Sheet of Wonder Printer

Modeu nyitak

Modél

Bahan

Ukuran bahan
(mm)

Ukuran percetakan
(mm)

Solusi

Laju nyitak

Printhead

Efisiensi produksi

Nyarios

Muti -pass

WD250-8A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧180*360dpi maks 440㎡/H EPSON 100-350(PCS/H)  

 

WD250-16A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧180*360dpi maks 780㎡/H EPSON 200-700(PCS/H)  

 

WDR250-8A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧300*360dpi maks 460㎡/H RICOH 120-450(PCS/H)  

 

WDR250-16A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧300*360dpi maks 820㎡/H RICOH 240-900(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated

 

WDUV250-12A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧360*600dpi maks 230㎡/H RICOH 80-250(PCS/H)  

 

WDUV250-24A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧360*600dpi maks 460㎡/H RICOH 120-450(PCS/H)  
Tunggal Pass
WD200-24A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 592*2400 360*180 dpi
360*360 dpi
360*720 dpi
max 0,9 m / s
max 0,6 m / s
max 0,3 m / s
EPSON 1200-3600(PCS/H)  
  WD200-32A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 790*2400 360*180 dpi
360*360 dpi
360*720 dpi
max 0,9 m / s
max 0,6 m / s
max 0,3 m / s
EPSON 1200-3600(PCS/H)  
  WD200-48A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 1185*2400 360*180 dpi
360*360 dpi
360*720 dpi
max 0,9 m / s
max 0,6 m / s
max 0,3 m / s
EPSON 1200-3600(PCS/H)  
  WD200-64A Y / W kraft liner dewan 2200*2400 1580*2400 360*180 dpi
360*360 dpi
360*720 dpi
max 0,9 m / s
max 0,6 m / s
max 0,3 m / s
EPSON 1200-3600(PCS/H)  
  WDR200-48A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 638*2400 600 * 200 dpi
600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 2,2 m / s
max 1,6 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 3200-12000(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated
  WDR200-64A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 851*2400 600 * 200 dpi
600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 2,2 m / s
max 1,6 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 3200-12000(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated
  WDR200-92A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 1223*2400 600 * 200 dpi
600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 2,2 m / s
max 1,6 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 3200-12000(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated
  WDR200-124A Y / W kraft liner dewan 2200*2400 1649*2400 600 * 200 dpi
600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 2,2 m / s
max 1,6 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 3200-12000(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated
Tunggal Pass
WDUV200-80A Sadaya jinis kardus 1800*2400 851*2400 600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 1,5 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 2500-6300(PCS/H)  

Muti -pass

WDUV320-16A Bahan wangunan mnt 320 * 320 / PCS
max 500 * 600 / PCS
mnt 320 * 320 / PCS
max 500 * 600 / PCS
≧360*600dpi max 1500 PCS / H RICOH 1000-1500(PCS/H) 6 PCS
Tunggal Pass
WDUV060-24A Bahan wangunan 600*600 319*600 ≧300*600dpi max 1,5 m / s RICOH    
  WDUV060-28A Bahan wangunan 600*600 372*600 ≧300*600dpi max 1,5 m / s RICOH    
  WDUV060-32A Bahan wangunan 600*600 425*600 ≧300*600dpi max 1,5 m / s RICOH    
  WDUV060-36A Bahan wangunan 600*600 478*600 ≧300*600dpi max 1,5 m / s RICOH    
Catetan: Di luhur ukuran bahan aya dina kaayaan dahar otomatis, panjangna teu aya watesna lamun ku dahar maual kalawan mesin scaning;Sistem pengeringan otomatis, mesin palapis varnish otomatis sareng mesin slotting otomatis nyaéta pilihan pikeun printer digital marched;

Aya tinta dumasar cai khusus, tinta lateks waterproof sareng tinta anu tiasa diubaran UV jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami