WD200-XXX+ industri single pass tengah speed mesin percetakan digital kalawan tinta basis cai pas pesenan kualitas leutik tur badag

Katerangan pondok:

WD200-XXX+ sistem percetakan digital corrugated nu ngagunakeun tinta basis cai.

1.WD200+ ngagunakeun téhnologi inkjet speed tinggi, tinta basis cai lingkungan.

2.Higher precision jeung speed produksi luhur, max tiasa 1.8m / s kalawan 600 * 200dpi, 1.2m / s kalawan 600 * 300dpi, 0.7m / s kalawan 600 * 600dpi.

lebar 3.Printing ieu maréntahkeun, kapasitas sabenerna 2400 ~ 7200 per jam.

4.Use industri kelas inkjet printhead kalawan precision tinggi, pangaruh alus tur speed tinggi.

5.Optional connect with sistem drying sarta sistem palapis varnish, pangaruh percetakan bisa tetep warna ngagurilap sarta waterproof 2 di 1 ku ongkos produksi handap.


Rincian produk

Tag produk

Model: WD200-24A+/32A+/48A+/64A+/XXX./196A+ (sababaraha 4 susun)

Katerangan

Laju gancang: laju produksi panggancangna tiasa 1.8m / s sareng 600 * 180dpi, 1.2m / s sareng 600 * 360dpi, 0.7m / s sareng 600 * 720dpi.

Biaya Vérsi: sistem percetakan tradisional kudu ngahasilkeun flexor, butuh waktu jeung duit.tapi WD200environmentally sistem percetakan teu butuh eta sarta ngagunakeun téhnologi percetakan inkjet.

Lingkungan: sistem percetakan tradisional perlu mesin cuci, ngahasilkeun jumlah badag tina kokotor, sarta ngahasilkeun jumlah badag runtah flexor, ngotoran lingkungan nalika ngaganti variétas.Sistem percetakan lingkungan WD200 nganggo téknologi percetakan inkjet warna 4-sumber, meunang't ngabalukarkeun masalah ieu.

Buruh: sistem percetakan tradisional, ti piring ka percetakan tungtutan worker kalawan paménta tinggi na angka, prosésna pajeujeut, consuming waktu jeung kuli-intensif, ngurangan efisiensi produksi.Sistim percetakan lingkungan WD200 ngagunakeun piring-pembuatan komputer, palette komputer tur nyimpen komputer, operasi basajan, percetakan on-demand, nyimpen waktu jeung tanaga gawé, efisiensi produksi tinggi.

Aplikasi:

Percetakan digital dina papan karton corrugated, papan madu, jsb.

Kaasup tanda, NO., gambar iklan

WD200-XXX+ industry single pass high speed digital printing machine7
WD200-XXX+ industry single pass high speed digital printing machine7

spésifikasi:

Pasal NO. WD200-24A+/32A+/36A+/48A+/54A+/64A+, jsb
Printhead Mirco-piezo printhead pangluhurna
Jumlah printhead 24 lembar / 32 lembar / 36 lembar / 48 lembar / 54 lembar / 64 lembar (bisa ngaropéa)
Jenis mangsi Tinta ngalelep dumasar cai husus, tinta lateks waterproof husus
Model warna Cyan, Magénta, Konéng, Hideung
Jarak sedeng 2mm-4mm
Resolusi nyitak ≥600*200 dpi
efisiensi percetakan 600 * 200dpi, speed max 1.8m / s;
600*300dpi, speed max 1.2m/s;
600 * 600dpi, speed max 0.7m / s;
Format bahan Di handap 2200mm * 2400mm handapeun dahar otomatis
Format nyitak Handapeun (X) mm * 2400mm handapeun dahar otomatis (X = kuantitas printhead tambah 33mm)
Laju ngagaringkeun Papan liner tiasa garing saatos dicitak
Lingkungan gawé 20ºC-25ºC Jero rohangan, Kalembaban 50% -70%
suplai mangsi suplai tinta otomatis
Modeu dahar Dahar otomatis
Ketebalan bahan 1.5mm-20mm
Sistim termostat Sistim termostat kalawan patén
Sistem operasi Sistem RIP profésional, sistem percetakan profésional, sistem Win7 sareng sistem operasi 32 bit atanapi langkung luhur
Sasayogian tanaga Ngeunaan kakuatan 22 KW: AC380 ± 10%, 50-60HZ
Ukuran mesin L * W * H: 6650 * 5301 * 1753 (mm)
Beurat 5500KGS

Keunggulan Kompetitif:

Cara percetakan: Single Pass Inkjet

kualitas luhur mesin percetakan inkjet digital pikeun karton corrugated

Cocog jeung sagala jinis pesenan kualitas

4 warna, mode warna CMYK

Laju percetakan nepi ka 1.8m/s

Lingkungan, hemat energi, efisiensi tinggi jeung operasi stabil

Tinta ngalelep dumasar cai, Lingkungan, sistem beberesih otomatis, nyitak dina paménta

Inpormasi Produk Umum:

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: héran
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: WD200-XXX+

Sarat komérsial produk:

Jumlah Pesanan Minimum: 1 UNIT
harga: PILIHAN
Rincian bungkusan: KASUS KAYU
Waktos pangiriman: 2 BULAN
Sarat Pembayaran: MANTAN KERJA
Kamampuhan suplai: 100

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami