Tentang Kami

Tentang Kami

Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd. nyaéta produsén profésional mesin percetakan digital corrugated.Heran printer digital bisa dibagi kana: Muti Pass scanning runtuyan mesin percetakan digital pikeun percetakan angkatan leutik, jeung Single Pass-speed tinggi runtuyan mesin percetakan digital pikeun urutan badag, salaku cara percetakan inkjet béda.Ogé bisa dibagi kana: dumasar cai tinta printer digital, sarta UV tinta printer digital warni, sakumaha jenis tinta béda nurutkeun pangabutuh pangaruh percetakan béda konsumén.

Jang meberkeun ngabéréskeun paménta customer urang, ngaronjatkeun jasa jeung program urang, Shenzhen Wonder salawasna tetep ngamekarkeun rupa fasilitas, kaasup otomatis ngaleungit System Printing WDGY250 jsb;motong otomatis & Slotting & Slitter Sistim Scorer WDKC310;tinta ngalelep dumasar cai husus, tinta kabel UV, palapis kaca ngaleungit jeung saterusna.

Sadaya panyitak parantos lulus sertifikasi CE Éropa, diékspor ka nagara-nagara di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Latin, Eropa sareng anu sanésna!Wonder bakal nyandak resolving masalah lingkungan customer jeung masalah efisiensi produksi pikeun arah urang, terus nyadiakeun konsumén jeung énergi lingkungan leuwih, leuwih stabil, sistem percetakan bungkusan leuwih efisien.

Aya leuwih ti 20 tim sanggeus-jualan di markas Wonder, sarta aya pakait tanaga layanan sanggeus-jualan di kantor di wewengkon béda jeung nagara.24-jam jasa online, konsumén bisa anjog dina 48 jam nurutkeun jarak lamun diperlukeun.Sajaba ti éta, aya layanan latihan instalasi parabot husus, nu bisa lokasina di lokasi parabot atawa di pabrik Wonder.
Kusabab éta diadegkeun, Langkung ti 1000 unit mesin parantos dijual ka sababaraha nagara.Loba jualan ieu repurchased na ulang diwanohkeun ku konsumén heubeul.Loba pausahaan boga 3 ka 6 parabot heran, sababaraha saloba belasan, sarta terus repurchase.Perusahaan karton anu terkenal di bumi sareng di luar negeri sapertos: OJI Prince Group, SCG Group, YongfengYu, Shanying, Wangying Packaging, Hexing Packaging, Zhenglong Packaging, Lijia Packaging, Heshan Lilian, Zhangzhou Tianchen, Xiamen Sanhe Xingye, Wenling Forest Packaging, Pinghu Jingxing bungkusan, jsb sadayana konsumén heubeul Wonder.

company img2

Tur Pabrik

company img14
company img15
company img16
company img17
company img18
company img11
company img19
company img6
company img9

Sertipikat

zhengshu8
zhengshu5
cof_vivi
zhengshu4
zhengshu1
cof_vivi
zhengshu3
zhengshu2
zhengshu9
zhengshu10
zhengshu11
zhengshu12