WD250-8A + ditingkatkeun Corrugated karton digital scanning Mesin Printing pas Jumlah pesenan Leutik

Katerangan pondok:

WD250-8A+ Muti Pass nyeken mesin percetakan inkjet digital kualitas luhur, lebar nyitak max 2500mm, panjangna henteu aya watesna, kecepatan percetakan dugi ka 520/ h, efisiensi produksi sabudeureun 120 ~ 450 PCS / H, Pilihan pangalusna anjeun pikeun pesenan leutik tur Pribadi.


Rincian produk

Tag produk

WD250-8A+ (1)
WD250-8A+ (2)
WD250-8A+ (3)

Katerangan

1.WD250 runtuyan mesin percetakan digital, tanpa piring, tanpa beberesih, ngagunakeun CMYK opat sumber mode warna percetakan, merenah, panyalindungan lingkungan jeung karbon low.

2. Sistem suhu Printhead, sacara efektif tiasa ngatasi rupa-rupa lingkungan suhu rendah.

3. Ngagunakeun motor servo kuat kalawan reducer precision tinggi, precision luhur, speed gancang, kinerja leuwih stabil.

4. Paké 6 kelas gear precision super tinggi na precision tinggi cylindrical grinding kakuatan roller, ngajalankeun leuwih akurat.

5. Strong rail beam, Bisu pituduh rail, Printing kasalahan datar kirang ti 0.2mm, ngajadikeun print leuwih stabil sarta akurasi luhur.

6. Mode beberesih printhead anyar, beberesih otomatis, nyimpen mangsi, nyitak leuwih frékuénsi.

7.Print on-demand tanpa nyieun runtah tinta, sahingga achieving konsumsi handap sarta panyalindungan lingkungan hadé.

8. Rapid pikeun pesenan robah.Biaya percetakan handap pikeun ngajalankeun ti 1+ lembar.Palayanan instan ka palanggan pikeun pesenan rurusuhan.

Aplikasi:

Percetakan digital dina papan karton corrugated, papan madu, papan kayu, jsb.

Kaasup tanda, NO., gambar iklan

WD250-8A (2)
WD250-8A (3)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

spésifikasi:

Pasal NO. WD250-8A+
Printhead Mirco-piezo printhead pangluhurna
Jumlah printhead 8 buah
Jenis mangsi Tinta pewarna dasar cai khusus
Model warna Cyan, Magénta, Konéng, Hideung
Jarak sedeng 2mm-4mm
Resolusi nyitak ≥600*180 dpi
efisiensi percetakan Max 700㎡ / jam
Format nyitak Di handap 2500mm * 1350mm handapeun dahar otomatis
Laju ngagaringkeun Papan liner tiasa garing saatos dicitak
Lingkungan gawé 20ºC-25ºC Jero rohangan, Kalembaban 50% -70%
suplai mangsi suplai tinta otomatis
Modeu dahar Dahar otomatis
Ketebalan bahan 2mm-35mm (max tiasa maréntahkeun ka 50mm, upami antara 1.2mm sareng 2mm peryogi tuang manual)
Sistem operasi Sistem RIP profésional, sistem percetakan profésional, sistem Windows 7 sareng sistem operasi 32 bit atanapi langkung luhur
Sasayogian tanaga Ngeunaan kakuatan 8,5 KW: AC380 ± 10%, 50-60HZ
Ukuran mesin L * W * H: 2912 * 4594 * 1622 (mm)
Beurat 3500KGS

Keunggulan Kompetitif:

Cara percetakan: nyeken inkjet

kualitas luhur mesin percetakan inkjet digital pikeun karton corrugated

Pilihan pangsaéna anjeun pikeun pesenan leutik sareng pribadi

4 warna, mode warna CMYK

Laju percetakan nepi ka 700/h

Lingkungan, hemat energi, efisiensi tinggi jeung operasi stabil

Tinta ngalelep basis cai, Lingkungan, sistem beberesih otomatis

Inpormasi Produk Umum:

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: héran
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: WD250-8A+

Sarat komérsial produk:

Jumlah Pesanan Minimum: 1 UNIT
harga: PILIHAN
Rincian bungkusan: KASUS KAYU
Waktos pangiriman: 1 BULAN
Sarat Pembayaran: MANTAN KERJA
Kamampuhan suplai: 100

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami