DIPILIH

MESIN

WD200+

WD200+ ngagunakeun téhnologi inkjet speed tinggi, tinta basis cai lingkungan.Precision luhur jeung speed produksi luhur, max tiasa 1.8m / s kalawan 600 * 200dpi, 1.2m / s kalawan 600 * 300dpi, 0.7m / s kalawan 600 * 600dpi.

Kahirupan téh Éndah kalayan héran

Ti milih jeung ngonpigurasikeun katuhu
mesin keur pakasaban anjeun pikeun mantuan Anjeun ngabiayaan beuli nu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

MISI

PERNYATAAN

Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd. nyaéta produsén profésional mesin percetakan digital corrugated.Heran printer digital bisa dibagi kana: Muti Pass scanning runtuyan mesin percetakan digital pikeun percetakan angkatan leutik, jeung Single Pass-speed tinggi runtuyan mesin percetakan digital pikeun urutan badag, salaku cara percetakan inkjet béda.Ogé bisa dibagi kana: dumasar cai tinta printer digital, sarta UV tinta printer digital warni, sakumaha jenis tinta béda nurutkeun pangabutuh pangaruh percetakan béda konsumén.

panganyarna

WARTA

  • Konperénsi Peluncuran Produk Anyar Wonder 2021 sareng Perayaan Ulang Taun ka-10 parantos suksés

    Tanggal 18 Nopémber, konperénsi peluncuran produk anyar 2021 Wonder sareng perayaan sapuluh minggu parantos suksés di Shenzhen.Éksplorasi anyar, ningali masa depan.2021 Konperénsi Peluncuran Produk Anyar Wonder Dina sapuluh taun katukang, Wonder parantos komitmen pikeun nyayogikeun palanggan ...

  • Produk anyar Wonder sareng Epson diluncurkeun ngareureuwas, sareng penjualan paméran langkung ti 30 juta!

    Pameran SinoCorrugated 2021 Dina 17 Juli, Pameran Corrugated Internasional Cina 2021 réngsé sampurna di Shanghai New International Expo Center.Dina période sarua tina paméran kadalapan, nurutkeun statistik awal ti organizer, leuwih 90.000 pembeli profésional hadir ...

  • Kumaha carana milih printer digital corrugated?

    Kumaha carana milih alat percetakan kotak corrugated digital anu leres?Status ngembangkeun industri percetakan bungkusan Numutkeun laporan panalungtikan panganyarna tina Smithers Peel Institute, hiji lembaga panalungtikan pasar internasional, ...

  • Wonder Single Pass mesin percetakan digital ngagabungkeun sistem slotting speed tinggi ngagurilap ditémbongkeun dina Sino 2020!

    Tanggal 24 Juli 2020, Pameran Sino Corrugated South tilu dinten réngsé sampurna di Guangdong Modern International Exhibition Center sareng réngsé kalayan suksés.Salaku paméran industri bungkusan munggaran saatos wabah parantos ngagampangkeun, wabah henteu tiasa ngeureunkeun pamekaran ...

  • [Fokus] Hiji lengkah dina hiji waktu, Wonder keur leumpang di forefront téhnologi percetakan digital corrugated!

    Dina awal Salaku awal salaku 2007, Zhao Jiang, pangadeg Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd. (hereinafter disebut "Wonder"), sanggeus ngahubungan sababaraha pausahaan percetakan tradisional, kapanggih yén maranéhanana kabéh ...