DIPILIH

MESIN

WD200+

WD200+ ngagunakeun téhnologi inkjet speed tinggi, tinta basis cai lingkungan.Precision luhur jeung speed produksi luhur, max tiasa 1.8m / s kalawan 600 * 200dpi, 1.2m / s kalawan 600 * 300dpi, 0.7m / s kalawan 600 * 600dpi.

Kahirupan Éta Éndah kalayan WONDER

Ti milih jeung ngonpigurasikeun katuhu
mesin keur pakasaban anjeun pikeun mantuan Anjeun ngabiayaan beuli nu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

MISI

PERNYATAAN

Milik Dongfang Precision Grup

www.df-global.cn/Ecnindex.html

Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd. nyaéta produsén profésional mesin percetakan digital corrugated.Heran printer digital bisa dibagi kana: Muti Pass scanning runtuyan mesin percetakan digital pikeun percetakan angkatan leutik, jeung Single Pass-speed tinggi runtuyan mesin percetakan digital pikeun urutan badag, salaku cara percetakan inkjet béda.Ogé bisa dibagi kana: basis cai tinta printer digital, sarta UV tinta printer digital warni, sakumaha jenis tinta béda nurutkeun pangabutuh pangaruh percetakan béda konsumén.

panganyarna

WARTA

  • Pameran Indopack 2022 réngsé kalawan suksés, hayu urang ngarasakeun kaéndahan artistik print digital Wonder

    Tanggal 3 Séptémber 2022, Indopack 4 poé 2022 anu diayakeun ku Düsseldorf, Jérman, hasil suksés di Jakarta Convention Center di Indonésia.Tim Shenzhen Wonder Indonesia nunjukkeun ka hadirin bungkusan bergelombang anu dicitak sacara digital...

  • Nyitak kotak karton warna-warni sapertos seniman tapi ngahasilkeun sagampang naék sapédah

    Naha anjeun kantos ngabayangkeun yén hiji dinten anjeun bakal tiasa ngararancang sareng nyitak bungkusan luhur anu saé sareng dilapis salaku karya seni pikeun konsumén anjeun, sareng prosés produksina saderhana sapertos naék sapédah?...

  • Fosber Asia ku Jinfeng suksés dimimitian

    Tembok ganda munggaran Pro / Line baseuh-tungtung Fosber Asia ku Jinfeng ieu hasil dimimitian up di Sanshui, Foshan on Dec.03, 2021. Konfigurasi proyék nyaéta PRO / LINE kalawan rubak gawé 2.5m jeung speed gawe nepi ka 300mpm.Tembok ganda munggaran Pro / Line baseuh tungtung Fosber Asia ku Jinfeng ieu s ...

  • Shenzhen Wonder cooperates kalawan Dongfang Precision Group, kakuatan redouble percetakan digital

    Jam 11:18 tanggal 15 Pebruari 2022, Shenzhen Wonder sareng Dongfang Precision Group sacara resmi nandatanganan perjanjian kerjasama ekuitas, sareng upacara penandatanganan éta suksés.Dina gawé babarengan ieu, ngaliwatan kanaékan modal jeung kerjasama equity, Shenzhen Wonder bakal balik han ...

  • Konperénsi Peluncuran Produk Anyar Wonder 2021 sareng Perayaan Ulang Taun ka-10 parantos suksés

    Dina 18 Nopémber, konperénsi peluncuran produk anyar 2021 Wonder sareng perayaan sapuluh minggu parantos suksés di Shenzhen.Éksplorasi anyar, ningali masa depan.Konperénsi Peluncuran Produk Anyar 2021 Wonder Dina sapuluh taun katukang, Wonder parantos komitmen pikeun nyayogikeun palanggan ...