WDUV200-XXX industri single pass speed tinggi mesin percetakan digital kalawan tinta UV gambar warni vivid

Katerangan pondok:

Tanpa piring, tanpa beberesih, operasi calakan komputer, prosés basajan, nyimpen bahan jieunan;Sistim lampu LED husus, gancang curing garing, ngaronjatkeun pangaruh percetakan pisan;

Paké opat warna mode percetakan CMYK, bisa maréntahkeun ka lima warna CMYK + W, ngajadikeun percetakan leuwih warni, tetep percetakan warni tur digital operasi merenah Samentara éta, ngahontal kombinasi sampurna kualitas luhur jeung speed tinggi.


Rincian produk

Tag produk

model:

CMYK:WDUV200-64A/72A/XXX./196A(sababaraha 8 tumpukan)

CMYK+W:WDUV200-64A/72A/XXX./196A(sababaraha tumpukan 8)

Katerangan

WDUV200 ngagunakeun sirah print inkjet industri, precision tinggi, pangaruh percetakan alus, warna vivid, speed tinggi, bisa nepi ka 2.2 m / s, kapasitas produksi sabenerna nyaéta 2500 ~ 12000 lembar per jam, akurasi dasarna luhur 900dpi, sarta percetakan nu. pangaruh téh comparable mun percetakan tradisional.Bisa nyambungkeun garis slotting na slotted langsung sanggeus percetakan dewan corrugated.

sample1
sample2
sample3

Aplikasi:

Percetakan digital dina papan karton corrugated, papan madu, jsb.

Kaasup tanda, NO., gambar iklan

WDUV200-XXX industry single pass high speed digital printing machine with UV ink vivid colorful image9
WD200-XXX+ industry single pass high speed digital printing machine7

spésifikasi:

Pasal NO. CMYK: WDUV200-64A / 92A / 120A, WDUV200-64A + / 92A + / 120A +, jsb
CMYK + W: WDUV200-72A / 96A / 138A, WDUV200-72A + / 96A + / 138A +, jsb
efisiensi percetakan 600*300dpi, WDUV200 Max 1.5m/s, WDUV200+ Max 2.2m/s;
600*600dpi, WDUV200 Max 0.8m/s, WDUV200+ Max 1.5m/s;
Printhead Piezoelektrik printhead-procision tinggi
Jumlah printhead Maréntahkeun kalayan lebar percetakan
Jenis mangsi Tinta UV curable husus
Model warna Cyan, Magénta, Konéng, Hideung, + Bodas
Jarak sedeng 2mm-4mm
Resolusi nyitak ≥300*600 dpi
Format bahan Handapeun 1800 mm * 2400 mm handapeun dahar otomatis
Format nyitak Di handap (X) mm * 2400mm handapeun dahar otomatis (X = kuantitas printhead warna tunggal tambah 53.2mm)
Laju ngagaringkeun Garing sakali dicitak
Lingkungan gawé 15ºC-32ºC Jero rohangan, Kalembaban 40% -70%
suplai mangsi suplai tinta kontinyu otomatis
Modeu dahar Dahar otomatis
Ketebalan bahan 1.5mm-20mm
Sistim termostat Sistim termostat kalawan patén
Sistem operasi Sistem RIP profésional, sistem percetakan profésional, sistem Windows 7 sareng sistem operasi 32 bit atanapi langkung luhur
kakuatan dipeunteun Ngeunaan kakuatan 18 KW: AC380 ± 10%, 50-60HZ
Ukuran mesin L * W * H 7215 * 5725 * 1852 (mm)
Beurat Beurat Net: 6500KG

Keunggulan Kompetitif:

Cara percetakan: Single Pass Inkjet

kualitas luhur mesin percetakan inkjet digital pikeun karton corrugated

Cocog jeung sagala jinis pesenan kualitas

Sistim lampu LED husus, gancang curing garing, ngaronjatkeun pangaruh percetakan pisan

Paké opat warna mode percetakan CMYK, bisa maréntahkeun ka lima warna CMYK + W

Laju percetakan nepi ka 2.2m/s

Lingkungan, hemat energi, efisiensi tinggi jeung operasi stabil

UV tinta curable, Lingkungan, sistem beberesih otomatis, print on pamundut

Inpormasi Produk Umum:

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: héran
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: WDUV200-XXX

Sarat komérsial produk:

Jumlah Pesanan Minimum: 1 UNIT
harga: PILIHAN
Rincian bungkusan: N/M
Waktos pangiriman: 3 BULAN
Sarat Pembayaran: MANTAN KERJA
Kamampuhan suplai: 100

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami