product_banner
Sadaya panyitak parantos lulus sertifikasi CE Éropa, diékspor ka nagara-nagara di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Latin, Eropa sareng anu sanésna!Wonder bakal nyandak resolving masalah lingkungan customer jeung masalah efisiensi produksi pikeun arah urang, terus nyadiakeun konsumén jeung énergi lingkungan leuwih, leuwih stabil, sistem percetakan bungkusan leuwih efisien.
  • WDKC310/380 AUTO SLOTTING MACHINE FOR CORRUGATED CARTON

    WDKC310/380 otomatis slotting mesin keur karton corrugated

    Dahar otomatis, ngumpulkeun otomatis, Otomatis-nyaluyukeun jangkungna Roll

    Ngagabungkeun sareng printer digital sampurna.

    cartons oversized tiasa make sababaraha knives, slotting jero teu ngawatesan

    Jeung lebar slotting bisa maréntahkeun bari lolobana mesin pabrik lianna diwatesan dina 50cm

    Jarak péso minimum slotting nyaéta 50mm, jangkungna henteu wates

    Saluyukeun knives aromatically, akurasi posisional dina 0. 5mm.

    Kumpulkeun slotting, trimming, garis priloading sadayana dina hiji.

  • WDKC310/380 AUTO SLOTTING MACHINE FOR CORRUGATED CARTON

    WDKC310/380 otomatis slotting mesin keur karton corrugated

    Katerangan dahar otomatis, ngumpulkeun otomatis, Otomatis-nyaluyukeun jangkungna Roll Ngagabungkeun jeung printer digital sampurna.cartons oversized tiasa make sababaraha knives, slotting jero teu ngawatesan Jeung slotting lebar bisa maréntahkeun bari lolobana mesin pabrik lianna diwatesan dina 50cm Jarak péso minimum slotting nyaeta 50mm, jangkungna henteu wates Saluyukeun knives aromatically, akurasi posisional dina 0. 5mm. .Kumpulkeun slotting, trimming, garis priloading sadayana dina hiji.Dissipati kakuatan...