product_banner
Sadaya panyitak parantos lulus sertifikasi CE Éropa, diékspor ka nagara-nagara di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Latin, Eropa sareng anu sanésna!Wonder bakal nyandak resolving masalah lingkungan customer jeung masalah efisiensi produksi pikeun arah urang, terus nyadiakeun konsumén jeung énergi lingkungan leuwih, leuwih stabil, sistem percetakan bungkusan leuwih efisien.
  • WD200-XXX+ industry single pass middle speed digital printing machine with water-based ink fit small and big quality orders

    WD200-XXX+ industri single pass tengah speed mesin percetakan digital kalawan tinta basis cai pas pesenan kualitas leutik tur badag

    WD200-XXX+ sistem percetakan digital corrugated nu ngagunakeun tinta basis cai.

    1.WD200+ ngagunakeun téhnologi inkjet speed tinggi, tinta basis cai lingkungan.

    2.Higher precision jeung speed produksi luhur, max tiasa 1.8m / s kalawan 600 * 200dpi, 1.2m / s kalawan 600 * 300dpi, 0.7m / s kalawan 600 * 600dpi.

    lebar 3.Printing ieu maréntahkeun, kapasitas sabenerna 2400 ~ 7200 per jam.

    4.Use industri kelas inkjet printhead kalawan precision tinggi, pangaruh alus tur speed tinggi.

    5.Optional connect with sistem drying sarta sistem palapis varnish, pangaruh percetakan bisa tetep warna ngagurilap sarta waterproof 2 di 1 ku ongkos produksi handap.

  • WD200-XXX+ industry single pass middle speed digital printing machine with water-based ink fit small and big quality orders

    WD200-XXX+ industri single pass tengah speed mesin percetakan digital kalawan tinta basis cai pas pesenan kualitas leutik tur badag

    WD200-XXX+ sistem percetakan digital corrugated nu ngagunakeun tinta basis cai.

    1.WD200+ ngagunakeun téhnologi inkjet speed tinggi, tinta basis cai lingkungan.

    2.Higher precision jeung speed produksi luhur, max tiasa 1.8m / s kalawan 600 * 200dpi, 1.2m / s kalawan 600 * 300dpi, 0.7m / s kalawan 600 * 600dpi.

    lebar 3.Printing ieu maréntahkeun, kapasitas sabenerna 2400 ~ 7200 per jam.

    4.Use industri kelas inkjet printhead kalawan precision tinggi, pangaruh alus tur speed tinggi.

    5.Optional connect with sistem drying sarta sistem palapis varnish, pangaruh percetakan bisa tetep warna ngagurilap sarta waterproof 2 di 1 ku ongkos produksi handap.

  • WD200-XXX industry single pass roll to roll digital pre-printer for corrugated paper

    WD200-XXX industri single pass roll pikeun roll digital pre-printer pikeun kertas corrugated

    ● WD200 ngagunakeun tinta basis cai, CMYK opat mode warna;

    ● WDUV200 ngagunakeun tinta UV, bisa milih CMYK + W lima mode warna;

    ● Dumasar akurasi 600 garis, speed percetakan max tiasa 108 m / mnt;

    ● Pilihan nyaéta 900/1200 garis nu bisa nepi ka 210 m / mnt;

    ● Nyitak lebar 1600mm ~ 2200mm bisa maréntahkeun;

    ●Connected kalawan sistem drying profésional, sistem palapis varnish and roll kana sistem ngumpulkeun otomatis;

    ● kualitas percetakan surpasses percetakan flexo, sarta comparable mun offset percetakan.