product_banner
Sadaya panyitak parantos lulus sertifikasi CE Éropa, diékspor ka nagara-nagara di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Latin, Eropa sareng anu sanésna!Wonder bakal nyandak resolving masalah lingkungan customer jeung masalah efisiensi produksi pikeun arah urang, terus nyadiakeun konsumén jeung énergi lingkungan leuwih, leuwih stabil, sistem percetakan bungkusan leuwih efisien.
  • WDGY250 AUTO VARNISH COATING MACHINE FOR CORRUGATED CARTON WATERPROOF

    WDGY250 OTOMATIS MESIN VARNISH COATING Pikeun karton bergelombang tahan cai

    Mesin palapis varnish otomatis WDGY nyaéta R&D pikeun cocog sareng printer digital Wonder.Palapis papan saatos percetakan digital tiasa tahan cai sareng ngajaga warna gambar langkung ngagurilap.Butuh biaya anu langkung handap tibatan nyitak nganggo tinta tahan cai, tapi pangaruh percetakan anu langkung saé.

  • WDGY250 AUTO VARNISH COATING MACHINE FOR CORRUGATED CARTON WATERPROOF

    WDGY250 OTOMATIS MESIN VARNISH COATING Pikeun karton bergelombang tahan cai

    Katerangan WDGY séri mesin palapis varnish otomatis nyaéta R&D pikeun cocog sareng printer digital Wonder.Palapis papan saatos percetakan digital tiasa tahan cai sareng ngajaga warna gambar langkung ngagurilap.Butuh biaya anu langkung handap tibatan nyitak nganggo tinta tahan cai, tapi pangaruh percetakan anu langkung saé.Aplikasi: Papan karton Corrugated palapis varnish, janten waterproof Spésifikasi: Artikel NO.WDGY250 Leungitkeun jangkungna iteuk adjustment otomatis efisiensi palapis 1.5m / s palapis ...