product_banner
Sadaya panyitak parantos lulus sertifikasi CE Éropa, diékspor ka nagara-nagara di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Latin, Eropa sareng anu sanésna!Wonder bakal nyandak resolving masalah lingkungan customer jeung masalah efisiensi produksi pikeun arah urang, terus nyadiakeun konsumén jeung énergi lingkungan leuwih, leuwih stabil, sistem percetakan bungkusan leuwih efisien.
  • WDUV200-128A++ Industrial Single Pass Roll to Roll Digital Pre-printing Machine

    WDUV200-128A ++ Industrial Single Pass Roll pikeun Roll Mesin Pra-printing Digital

    A percetakan digital cocog pikeun kertas dasar pre-percetakan Single hideung jeung percetakan warna duanana sadia Nyambungkeun jeung sistem koreksi Drying sistem jeung roll-to-roll sistem dahar otomatis Operasi leuwih stabil Kualitas percetakan sadar saluareun percetakan flexo Jeung comparable mun offset percetakan Taya pembuatan piring, hemat kuli, data variabel parameter Téknis: Nyitak lebar 800mm, akurasi rujukan 1200dpi, nu bisa ditingkatkeun jeung ngaropéa ka 1800dpi, laju garis panggancangna nyaéta 150 m / s, ...