WDUV250-12A format ageung warna ngagurilap Mesin Percetakan digital pas Pesenan Jumlah Leutik sareng tinta UV

Katerangan pondok:

WDUV250-12A Muti Pass format ageung mesin percetakan inkjet digital digital kualitas luhur, nganggo tinta curable UV, lebar percetakan max 2500mm, panjangna henteu aya watesna, kecepatan percetakan dugi ka 230/ h, efisiensi produksi sabudeureun 80 ~ 250 PCS / H, pas pesenan leutik tur Pribadi nu hoyong warna ngagurilap.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

1.WDUV250 runtuyan mesin percetakan digital, tanpa piring, tanpa beberesih, ngagunakeun mode percetakan warna CMYK + M, merenah, panyalindungan lingkungan jeung karbon low.

2. Sistem suhu Printhead, sacara efektif tiasa ngatasi rupa-rupa lingkungan suhu rendah.

3. Ngagunakeun motor servo kuat kalawan reducer precision tinggi, precision luhur, speed gancang, kinerja leuwih stabil.

4. Paké 6 kelas gear precision super tinggi na precision tinggi cylindrical grinding kakuatan roller, ngajalankeun leuwih akurat.

5. Strong rail beam, Bisu pituduh rail, Printing kasalahan datar kirang ti 0.2mm, ngajadikeun print leuwih stabil sarta akurasi luhur.

6. Mode beberesih printhead anyar, beberesih otomatis, nyimpen mangsi, nyitak leuwih frékuénsi.

7.Print on-demand tanpa nyieun runtah tinta, sahingga achieving konsumsi handap sarta panyalindungan lingkungan hadé.

8. Rapid pikeun pesenan robah.Biaya percetakan handap pikeun ngajalankeun ti 1+ lembar.Palayanan instan ka palanggan pikeun pesenan rurusuhan.

Aplikasi:

Percetakan digital dina papan karton corrugated, papan madu, papan kayu, papan coated sareng bahan keras anu sanés.

Kaasup tanda, NO., gambar iklan

sample1
sample2
sample3

spésifikasi:

Pasal NO. WDUV250-12A
Printhead Piezoelektrik printhead-procision tinggi
Jumlah printhead 12 buah
Jenis mangsi Tinta UV curable husus
Model warna Cyan, Magénta, Konéng, Hideung, Bodas
Jarak sedeng 2mm-4mm
Resolusi nyitak ≥360*600 dpi
efisiensi percetakan WDUV250-12A Max 230㎡/H kalawan 2 pass
Jenis média bahan teuas kayaning: kardus, kai, kaca, kotak, plat logam, dewan acrylic, plastik, jsb.
Format nyitak Di handap 2500mm * 1350mm handapeun dahar otomatis
Laju ngagaringkeun Garing sakali dicitak
Lingkungan gawé 15ºC-32ºC Jero rohangan, Kalembaban 40% -70%
suplai mangsi suplai tinta kontinyu otomatis
Modeu dahar Dahar otomatis
Ketebalan bahan 1.5mm-35mm(max bisa maréntahkeun ka 50mm)
Sistim termostat Sistim termostat kalawan patén
Sistem operasi Sistem RIP profésional, sistem percetakan profésional, sistem Win7 sareng sistem operasi 32 bit atanapi langkung luhur
Sasayogian tanaga Ngeunaan kakuatan 18 KW: AC380 ± 10%, 50-60HZ
Ukuran mesin L*W*H:4730*6100*1751(mm)
Beurat 5300KGS

Keunggulan Kompetitif:

Cara percetakan: nyeken inkjet

kualitas luhur mesin percetakan inkjet UV digital pikeun karton corrugated

Anggo tinta UV anu tiasa diubaran, citak warni, langkung terang sareng ngagurilap, tahan cai

Pilihan pangsaéna anjeun pikeun pesenan leutik sareng pribadi anu hoyong warna ngagurilap

4 atanapi 5 warna, mode warna CMYK + M

Laju percetakan nepi ka 460/h

Lingkungan, hemat energi, efisiensi tinggi jeung operasi stabil

Tinta ngalelep basis cai, Lingkungan, sistem beberesih otomatis

Inpormasi Produk Umum:

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: héran
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: WDUV250-12A

Sarat komérsial produk:

Jumlah Pesanan Minimum: 1 UNIT
harga: PILIHAN
Rincian bungkusan: KASUS KAYU
Waktos pangiriman: 1 BULAN
Sarat Pembayaran: MANTAN KERJA
Kamampuhan suplai: 100

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami