WDMS250-32A ++ Multi Pass-Single Pass percetakan digital sadaya-dina-hiji mesin

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

WDMS250 ngagabungkeun Multi Pass scanning precision tinggi na Single Pass percetakan speed tinggi dua métode percetakan digital béda dina hiji.Anjeun tiasa milih pikeun nyitak pesenan karton ukuranana ageung, ageung-aréa, precision tinggi, sareng warna pinuh dina modeu scanning, ogé tiasa ngalih ka modeu percetakan gancang-gancang Single pass pikeun nyitak pesenan anu ageung pikeun nyumponan rentang anu langkung ageung. pangabutuh percetakan digital corrugated, ngawengku leuwih ti 70% tina grup customer, ngurangan investasi parabot, nyimpen spasi, tanaga gawé, pangropéa jeung waragad lianna, sarta greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi.Ieu inovasi sejen dina téhnologi percetakan digital corrugated!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami