WDUV60-XXX otomatis single pass siling printer digital kalawan tinta UV gambar warni vivid

Katerangan pondok:

Dina taun-taun ayeuna, pasar perabotan bumi anu dipersonalisasi parantos naék sareng tetep ningkat.Aluminium gussets, ceilings, wallboard terpadu, kaca ngageser panto, kulit seni ngageser panto, kabinét ngageser panto, mandi panto ngageser, layar partisi, Kotak seni, jsb geus jadi fashionable tur berehan home decor kelas luhur, percetakan custom digital geus jadi kuat. trend di jaman anyar bahan wangunan hiasan imah.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

WDUV60 mangrupakeun bahan wangunan UV speed tinggi mesin percetakan digital pikeun siling.Éta disaluyukeun, hemat energi, sareng éfisién.

WONDER mangrupikeun perusahaan énggal anu kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan bahan wangunan UV alat percetakan digital, komitmen pikeun nyayogikeun palanggan anu khusus, hemat energi, sistem percetakan digital anu efisien.Kusabab mimitina, éta geus diwanohkeun stander printer digital pikeun siling WDUV320-16A, WDUV310-18A na WDUV60-36A, pikeun lanté kai WDUV23-20A, pikeun wallboard WDUV60-48A jsb Pikeun salajengna ngabéréskeun paménta customer urang, ningkatkeun jasa jeung program urang. , Heran salawasna tetep dina nalungtik tur development.Other rupa bahan teuas kayaning: kardus, kaca, ubin keramik, pelat métal, papan acrylic, dewan plastik jsb Bisa maréntahkeun sakumaha paménta customer ogé.

WDUV60-XXX auto single pass ceiling digital printer with UV ink vivid colorful image3
WDUV60-XXX auto single pass ceiling digital printer with UV ink vivid colorful image4
WDUV60-XXX auto single pass ceiling digital printer with UV ink vivid colorful image2

Aplikasi:

Percetakan digital dina siling, lantai kai, wallboard, kardus, kaca, ubin keramik, pelat métal, papan akrilik, dewan plastik jsb.

spésifikasi:

Pasal NO. WDUV60-24/28/32/36/..../196A(sababaraha 4)
Printhead Piezoelektrik printhead-procision tinggi
Jumlah printhead 24/28/32/36/..../196(4kalian 4)potongan (tiasa ngaropéa)
Jenis mangsi Tinta UV curable husus
Model warna Cyan, Magénta, Konéng, Hideung (warna bodas bisa ngaropéa)
Jarak sedeng 2mm-4mm
Resolusi nyitak ≥300*600 dpi
efisiensi percetakan Max 1,5m / s
Format bahan Di handap 600mm * 600mm handapeun dahar otomatis
Format nyitak Di handap (X) mm * 600mm handapeun dahar otomatis (X = kuantitas printhead warna tunggal tambah 53.2mm)
Laju ngagaringkeun Garing sakali dicitak
Lingkungan gawé 15ºC-32ºC Jero rohangan, Kalembaban 20%-70%
suplai mangsi suplai tinta kontinyu otomatis
Modeu dahar Dahar otomatis
Ketebalan bahan 0.3mm-0.8mm
Sistim termostat Sistim termostat kalawan patén, mastikeun operasi normal sadayana dinten
Sistem operasi Sistem RIP profésional, sistem percetakan profésional, sistem Windows 7 sareng sistem operasi 32 bit atanapi langkung luhur
Sasayogian tanaga Ngeunaan kakuatan 12 KW: AC380 ± 10%, 50-60HZ
Ukuran mesin L * W * H: 5750 * 3670 * 2060 (mm)
Beurat 4000KGS

Keunggulan Kompetitif:

Cara percetakan: Single Pass percetakan speed tinggi

kualitas luhur mesin percetakan inkjet digital

Cocog jeung sagala jinis pesenan kualitas, utamana pesenan kualitas badag

Nepi ka 1,5 m / s

Lingkungan, hemat energi, efisiensi tinggi jeung operasi stabil

UV tinta curable, Lingkungan, sistem beberesih otomatis, print on pamundut

Inpormasi Produk Umum:

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: héran
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: WDUV60-24/28/32/36/..../196A(sababaraha 4)

Sarat komérsial produk:

Jumlah Pesanan Minimum: 1 UNIT
harga: PILIHAN
Rincian bungkusan: KASUS KAYU
Waktos pangiriman: 1 BULAN
Sarat Pembayaran: MANTAN KERJA
Kamampuhan suplai: 100

Rujukan Data Sheet of Wonder Printer

Modeu nyitak

Modél

Bahan

Ukuran bahan
(mm)

Ukuran percetakan
(mm)

Solusi

Laju nyitak

Printhead

Efisiensi produksi

Nyarios

Muti -pass

WD250-8A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧180*360dpi maks 440㎡/H EPSON 100-350(PCS/H)  
WD250-16A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧180*360dpi maks 780㎡/H EPSON 200-700(PCS/H)  
WDR250-8A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧300*360dpi maks 460㎡/H RICOH 120-450(PCS/H)  
WDR250-16A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧300*360dpi maks 820㎡/H RICOH 240-900(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated
WDUV250-12A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧360*600dpi maks 230㎡/H RICOH 80-250(PCS/H)  
WDUV250-24A Y / W kraft liner dewan 2500*1350 2500*1350 ≧360*600dpi maks 460㎡/H RICOH 120-450(PCS/H)  
Tunggal Pass
WD200-24A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 592*2400 360*180 dpi
360*360 dpi
360*720 dpi
max 0,9 m / s
max 0,6 m / s
max 0,3 m / s
EPSON 1200-3600(PCS/H)  
WD200-32A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 790*2400 360*180 dpi
360*360 dpi
360*720 dpi
max 0,9 m / s
max 0,6 m / s
max 0,3 m / s
EPSON 1200-3600(PCS/H)  
WD200-48A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 1185*2400 360*180 dpi
360*360 dpi
360*720 dpi
max 0,9 m / s
max 0,6 m / s
max 0,3 m / s
EPSON 1200-3600(PCS/H)  
WD200-64A Y / W kraft liner dewan 2200*2400 1580*2400 360*180 dpi
360*360 dpi
360*720 dpi
max 0,9 m / s
max 0,6 m / s
max 0,3 m / s
EPSON 1200-3600(PCS/H)  
WDR200-48A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 638*2400 600 * 200 dpi
600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 2,2 m / s
max 1,6 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 3200-12000(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated
WDR200-64A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 851*2400 600 * 200 dpi
600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 2,2 m / s
max 1,6 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 3200-12000(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated
WDR200-92A Y / W kraft liner dewan 1800*2400 1223*2400 600 * 200 dpi
600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 2,2 m / s
max 1,6 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 3200-12000(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated
WDR200-124A Y / W kraft liner dewan 2200*2400 1649*2400 600 * 200 dpi
600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 2,2 m / s
max 1,6 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 3200-12000(PCS/H) Kalawan sistem drying bisa ngarobah inks pikeun nyitak dina dewan semi coated
Tunggal Pass
WDUV200-80A Sadaya jinis kardus 1800*2400 851*2400 600 * 300 dpi
600 * 600 dpi
max 1,5 m / s
max 0,8 m / s
RICOH 2500-6300(PCS/H)  

Muti -pass

WDUV320-16A Bahan wangunan mnt 320 * 320 / PCS
max 500 * 600 / PCS
mnt 320 * 320 / PCS
max 500 * 600 / PCS
≧360*600dpi max 1500 PCS / H RICOH 1000-1500(PCS/H) 6 PCS
Tunggal Pass
WDUV060-24A Bahan wangunan 600*600 319*600 ≧300*600dpi max 1,5 m / s RICOH    
WDUV060-28A Bahan wangunan 600*600 372*600 ≧300*600dpi max 1,5 m / s RICOH    
WDUV060-32A Bahan wangunan 600*600 425*600 ≧300*600dpi max 1,5 m / s RICOH    
WDUV060-36A Bahan wangunan 600*600 478*600 ≧300*600dpi max 1,5 m / s RICOH    
Catetan: Di luhur ukuran bahan aya dina kaayaan dahar otomatis, panjangna teu aya watesna lamun ku dahar maual kalawan mesin scaning;
Sistem pengeringan otomatis, mesin palapis varnish otomatis sareng mesin slotting otomatis nyaéta pilihan pikeun printer digital marched;
Aya tinta dumasar cai khusus, tinta lateks waterproof sareng tinta anu tiasa diubaran UV jsb.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami