WDSF250 MESIN SLOTTING Otomatis KECEPATAN TINGGI Pikeun karton bergelombang

Katerangan pondok:

WDSF250/310 otomatis trimming slotting Sistim slitter nyaeta R & D mun cocog Wonder printer digital, bisa dipaké nyalira ogé.


Rincian produk

Tag produk

Kauntungannana

1.Automatic dahar, ngumpulkeun otomatis, Otomatis-nyaluyukeun jangkungna Roll

2.Combining kalawan printer digital sampurna.

3. karton Oversized tiasa make sababaraha knives, slotting jero teu ngawatesan

4.Jeung slotting lebar bisa maréntahkeun bari lolobana mesin pabrik lianna diwatesan dina 50cm

5. Jarak péso minimum slotting nyaeta 50mm, jangkungna teu wates

6.Adjust knives aromatically, akurasi posisional dina 0. 5mm.

7.Kumpulkeun slotting, motong, garis priloading sadayana dina hiji.

8.Power dissipation leuwih handap, rata-rata ngan 2KW, konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan.

9.Transmission gear ngagunakeun 40Cr alloy steel, lalawanan abrasion alus teuing.

10.Vacuum adsorption, ujung hareup mékanisme kertas-dahar.

Input layar 11.Touch, ngahemat waktos sareng kertas, otomatis ngareset kana nol.

WDKC310 auto slotting machine2

Aplikasi:

papan karton Corrugated otomatis motong slotting slitter scorer

spésifikasi:

Pasal NO.

WDSF250/310

Dipeunteun Power

Ngeunaan 16 kw, AC380±10%, 50 ~ 60 Hz

Ukuran Mesin

5430 mm(L)* 3300mm (W) * 1850mm (H)

beurat:

Ngeunaan 7500kgs

Laju slotting

Max 120 lembar / mnt

Ketebalan Slotting

2mm-10mm (Kardus/lembar bergelombang)

Max.jero slotting

Taya wates

Karton Min.Ukuran

665mm * 400mm

Karton Max.Ukuran

Dahar otomatis: Di handap 2500mm * 1350mm
Manual dahar: Di handap 2500mm * 4000mm

Inpormasi Produk Umum:

Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: héran
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: WDSF250

Sarat komérsial produk:

Jumlah Pesanan Minimum: 1 UNIT
harga: PILIHAN
Rincian bungkusan: KASUS KAYU
Waktos pangiriman: 1 BULAN
Sarat Pembayaran: MANTAN KERJA
Kamampuhan suplai: 100

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami