Wonder Single Pass mesin percetakan digital ngagabungkeun sistem slotting speed tinggi ngagurilap ditémbongkeun dina Sino 2020!

Tanggal 24 Juli 2020, Pameran Sino Corrugated South tilu dinten réngsé sampurna di Guangdong Modern International Exhibition Center sareng réngsé kalayan suksés.Salaku paméran industri bungkusan munggaran sanggeus wabah geus ngagampangkeun, wabah teu bisa ngeureunkeun ngembangkeun industri, atawa bisa ngeureunkeun kamajuan Wonder urang.Situs paméran éta pinuh ku popularitas.Urang nyaksian balikan deui industri jeung kapercayaan renewed dina industri babarengan.

Dina paméran ieu, Shenzhen Wonder nyangking percetakan digital WDR200-120A-speed tinggi sareng garis linkage slotting pikeun penampilan anu endah sareng debut anu ngareureuwas!Dina waktu nu sarua, urang ogé ditampilkeun produk percetakan kode koefisien pinuh séjén Wonder, kaasup model anyar WD200-32A + speed tinggi printer digital, WDUV250-12A + heady-awak UV warni scanning printer digital, WD250-8A + kualitas luhur dumasar cai printer digital. .

Sino show (1)

stan heran

Sino show (2)

Wawancara online

Wawancara dina Wonder stan

Sino show (3)

Wawancara Oversea online

Sino show (4)

Usaha luar negeri online

Sino show (5)

Heran General Manajer Mr.Pololuo dibagikeun ngeunaan karton téhnologi percetakan digital

Ieu acara kahiji sanggeus wabah, pangaruh paméran ahir éta saluareun ekspektasi.Dina dinten kahiji pameran, sadaya 4 unit / sét pakakas sarta 4 exhibitors di stan Wonder urang dijual, sarta nepi ka ahir periode paméran saméméh aula paméran ditutup, Wonder masih Signing kontrak orde anyar.

Janten, naon anu narik aranjeunna sumanget pisan pikeun nempatkeun pesenan?Hayu urang tingali fitur husus sadaya printer Wonder.

Hiji: WDR200-120A-speed High percetakan digital sarta slotting garis linkage

Sino show (6)

Produk paling eye-catching dina paméran téh WDR200-120A Single Pass-speed tinggi percetakan digital sarta garis linkage slotting.Ieu kahiji kalina eta geus dipintonkeun ditéang jeung sakabéh mesin, sarta eta shines on adegan!garis produksi numbu 25-méteran-lila ieu ngawengku: single pass digital percetakan Unit↔drying Unit↔glazing Unit↔drying Unit↔-speed tinggi slotting↔otomatis narima jeung unloading Unit.

Mesin slotting-speed tinggi dina garis linkage dibuka pikeun kahiji kalina dina paméran ieu.mesin slotting-speed tinggi Ieu bisa dioperasikeun salaku mesin stand-nyalira atawa bisa numbu ka sadaya tinggi- sarta-speed sedeng parabot percetakan digital Wonder.Cai mibanda dua knives slotting aslina, jangkungna kotak taya;Jero garis mékanisme adjustment linier, sarta henteu mangaruhan dahar jeung slotting akurasi, lebar kotak minimum bisa ngahontal 35mm, buleud baku, buleud jati jeung cartons badag-ukuran lianna bisa direngsekeun ku hiji mesin;speed slotting panggancangna nyaéta 120 potongan / mnt, sarta tekanan servo bisa ngaropéa pikeun ngaronjatkeun fungsi Line, jadi favored ku konsumén.

Sistem host percetakan digital dina garis linkage, WDR200 industri-grade SINGLE PASS-speed tinggi mesin percetakan digital corrugated, geus technologically ningkat jeung ditingkatkeun dina dasar aslina percetakan tinta corrugated biasa, ngagunakeun industri-grade inkjet print huluna, kalawan precision tinggi jeung hasil alus.Laju gancang, laju percetakan dugi ka 2.2 m / s dina 600 * 200dpi, sareng kapasitas produksi saleresna nyaéta 3600 ~ 12000 lembar per jam, anu dibandingkeun sareng percetakan tinta definisi tinggi tradisional.

Pilihan sistem cocog:

Data variabel: parobahan urutan efisien sarta mulus, sababaraha pesenan bisa dicitak terus tanpa stopping;

Sistim sirkulasi tinta anyar ditambahkeun, produksi leuwih ramah lingkungan, sarta konsumsi runtah tinta deukeut enol;

Sistem dahar otomatis tina SUN AUTOMATION ngadopsi téknologi nyoco kertas ujung pang anyarna, anu langkung stabil, sareng ketebalan percetakan bahan tiasa ipis 1mm;

pinuh otomatis narima jeung sistem stacking, pat otomatis tur tumpukan rapih, nyimpen tanaga gawé;

Sistim drying gancang disambungkeun, sajaba nyitak kardus konéng jeung bodas umum, bisa adaptasi jeung bahan percetakan leuwih pikeun minuhan kabutuhan béda konsumén pikeun percetakan;

Saatos percetakan gancang sarta drying, varnish disambungkeun ka sambungan, bari ngajaga percetakan gancang sarta kelir warni, éta bisa ngahontal éfék waterproof komprehensif;

Pinuh otomatis-speed tinggi slotting maot mesin motong, ukuran alat disambungkeun bisa ngaropéa.

Kadua: WD200-32A + Single Pass sedeng-speed runtuyan printer digital

WD200-32A + Single Pass sedeng-speed runtuyan mesin percetakan digital, kalawan akurasi rujukan 600dpi, jeung speed percetakan panggancangna nepi ka 1,8 m / s, paling ongkos-éféktif diantara produk sarupa!Sajaba ti éta, WDSF250 / WDSF310 dual-servo-speed tinggi mesin slotting ogé bisa numbu, sarta loba nasabah geus nempatkeun pesenan on tempat!

Sino show (7)

Tilu: WDUV250-12A + heady-awak UV warni scanning printer digital

Saatos ningali seueur percetakan digital tinta, hayu urang tingali pangaruh percetakan tinta warna UV.Warna anu caang, exquisite sarta vivid.Ngan ningali bungkusan éta cukup pikeun ngajantenkeun jalma impulsif mésér produk.

WDUV250-12A + heady-awak UV warni scanning printer digital, akurasi dasar luhur 360 * 600dpi, ngagunakeun UV curing tinta, CMYK + W lima warna mode percetakan, warni tur waterproof, brand Ricoh industri-grade print sirah anyar, laju percetakan panggancangna Bisa ngahontal 520㎡ / H, nu utamana cocog pikeun pesenan bets leutik tur sedeng kalawan éfék percetakan exquisite.

Sino show (8)

Opat: WD250-8A + kualitas luhur dumasar cai scanning printer digital

Salajengna nyaéta modél tingkat éntri anu jual panas Wonder, WD250-8A+, panyeken tinta format lebar anu ringan sareng kualitas luhur.Pamutahiran ngadopsi nozzle tinta anyar migawé bareng kalayan Epson, unggal nozzle boga 3.200 nozzles, titik-titik tinta leutik, precision tinggi, sarta speed percetakan panggancangna bisa ngahontal 520 méter pasagi / jam.Dibandingkeun jeung mesin percetakan digital sarupa, dina tingkat percetakan sarua , Harga sakabeh mesin ngan satengah, pantes ngaran raja pesenan sumebar, jeung raja kinerja ongkos!

Sino show (9)

Lima: Industrial-grade Single Pass-speed tinggi digital pre-printing garis linkage

Tungtungna, perkenalan produk anyar Wonder urang: Industrial-grade Single Pass-speed tinggi digital pre-printing linkage line, hayu urang tingali video:

Ayeuna, ngan ukur sababaraha alat pra-percetakan digital anu dikenal di dunya.Mesin pre-printing-speed tinggi Wonder munggaran geus di operasi normal pikeun leuwih ti satengah taun di pabrik customer urang, kalawan kaluaran poean ngeunaan 200.000 méter pasagi, sarta alat-alat ngaropéa saterusna ogé dina produksi.

Sino show (10)

Heran mesin pre-percetakan dibagi kana: WDR200 runtuyan mesin pre-printing digital ngagunakeun basis cai / UV tinta percetakan inkjet, CMYK mode percetakan opat-warna;runtuyan WDUV200 migunakeun UV warna percetakan mangsi, bisa milih CMYK + W lima warna mode percetakan;laju garis panggancangna 108 M / mnt, lebar bahan bisa ngaropéa tina 1600mm mun 2200mm, disambungkeun ka sistem drying, varnishing sistem jeung roll-to-roll sistem dahar otomatis tur alat-alat sejen, akurasi rujukan nyaéta 600 garis, 900 garis / 1200 garis bisa ngaropéa, Ieu bisa ngahontal nepi ka 210 méter per menit, nu bisa ngahontal kualitas percetakan nu surpasses percetakan flexographic sarta comparable mun offset percetakan.

Dina waktu nu sarua, aplikasi tina téhnologi data variabel dina sambungan Wonder Pra-percetakan nyadar roll kertas pre-percetakan metoda produksi "percetakan terpusat, dispersed kana buleud", nu boga leuwih kaunggulan ti pos-percetakan.Laju produksi inline téh gancang, tanpa stopping mesin, seamlessly ngarobah pesenan, éta bisa ngajalankeun terus pikeun 24 jam, kertas roll lemes jeung tanpa leungitna, nu greatly ngaronjatkeun kualitas produksi jeung efisiensi, sarta ngurangan waktu jeung biaya leungitna.

Sino show (11)

Printer digital pinuh Wonder urang sampurna cocog, naha pre-printing jeung post-printing, pesenan badag, watermarks-definisi tinggi atawa percetakan warna exquisite, urang boga naon butuh.Percetakan digital ngajadikeun percetakan bungkusan langkung merenah sareng éfisién, ngabantosan perusahaan bungkusan pikeun ngagancangkeun transformasi, Tetep sareng laju perkembangan jaman.

Sino show (12)

waktos pos: Jan-08-2021