Produk anyar Wonder sareng Epson diluncurkeun ngareureuwas, sareng penjualan paméran langkung ti 30 juta!

29 (1)

2021 Pameran SinoCorrugated

Dina 17 Juli, Pameran Bergelombang Internasional Cina 2021 réngsé sampurna di Shanghai New International Expo Center.Dina période sarua tina paméran kadalapan, nurutkeun statistik awal ti organizer nu, leuwih 90.000 pembeli profésional dihadiran paméran opat poé, nu pinuh nunjukkeun kamakmuran industri bungkusan.

(Video Pameran Wonder)

Kombinasi anu kuat,ngagambar masa depan industri urang

Dina dinten kahiji, salaku pamimpin dina industri percetakan digital kotak corrugated, Wonder jeung Epson babarengan milu dina paméran jeung ngayakeun upacara peluncuran produk anyar.Epson (Cina) Co., Ltd. General Manajer Bapak Fakishi Akira, Epson (Cina) Co., Ltd. Profesional Printing Divisi General Manajer Uchida Yasuhiko, Epson (China) Co., Ltd. Profesional Printing Divisi Industrial Printing Diréktur Bapak. Liang Jian, Epson (China) Co., Ltd. téhnologi jualan sirah print jeung diréktur ngembangkeun aplikasi anyar Mr Gao Yue jeung Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd Pupuhu Jiang Tao, Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd General Manajer. Zhao Jiang, Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd.. Luo Sanliang, timbalan manajer umum perusahaan ngahadiran sareng masihan pidato, ngarep-arep nyangking pilihan alat anu langkung luhur, ramah lingkungan sareng efisien pikeun pangguna dina bungkusan corrugated sareng anu sanésna. industri ngaliwatan alliances kuat, comprehensively ngalegaan wewengkon bisnis, sarta terus nangkep kasempetan hareup!

29 (5)

29 (2)

(Video paméran EPSON)

release produk anyar,ngajadikeun corrugated leuwih seru

Heran geus salawasna taat kana manufaktur precision, sarta dina waktos anu sareng, urang kudu nyieun parabot nu konsumén bisa mampuh tur ngagunakeun leuwih.Sirah cetak mangrupikeun inti anu paling tepat sareng paling kritis pikeun alat percetakan digital pikeun ngahontal pangaruh percetakan.Kituna, éta pohara penting pikeun milih hiji sirah print industri stabil sarta ongkos-éféktif.Salaku produsén print head terkemuka di dunya, tujuan Epson sareng Wonder sareng ngudag "ngamajukeun transformasi digital industri" kabeneran.Waktos ieu, Wonder sareng Epson babarengan ngarilis WD200-72A ++ ink-speed tinggi pers percetakan digital dilengkepan panganyarna I3200 (8) -A1 HD print sirah.The-speed tinggi, precision tinggi, presentasi kualitas luhur sarta ciri séjén tina WD200-72A ++ Sign deal!

29 (3)

♦ WD200-72A ++ ngagunakeun I3200 (8) -A1HD industri karek dimekarkeun Epson, kalawan akurasi rujukan single-warna nepi ka 1200dpi.

♦ The speed percetakan nepi ka 150m / mnt, nu comparable mun percetakan tinta tinggi-harti tradisional.

♦ kartu sapi konéng bodas, kartu coated, dewan sayang madu jeung bahan percetakan séjén bisa dicitak ku hiji mesin.

♦ Hal ieu ogé dilengkepan platform percetakan konversi nyeuseup-speed tinggi calakan, nu boga akurasi percetakan tinggi na kirang kapangaruhan ku bahan.

♦ 1200DPI baku fisik pikeun 4 kelir, sarta 8 kelir (C, M, Y, K, LC, LM, V, O) tina 600DPI standar fisik ogé bisa dipilih pikeun gampang ngahontal kualitas luhur sarta percetakan stabil dina Single Pass.

29 (16)

Pikeun aplikasi percetakan karton umum, Wonder parabot percetakan pinuh bisa stably kaluaran gambar kualitas luhur.Pikeun percetakan warna kertas coated husus, Wonder ogé nyadiakeun dua solusi aplikasi béda pikeun minuhan kabutuhan pasar customer: ❶ Langsung ngagunakeun pigmén cai tinta waterproof, Anjeun bisa milih naha anjeun perlu varnish pikeun ngahontal résistansi abrasion;❶ Tinta Dye basis cai + varnish tiasa ngabéréskeun masalah luntur sareng ngahontal éfék ningkatna brightening, waterproof sareng tahan ngagem.

Palangganpuseur, langkung seueur solusi aplikasi

Salian produk anyar WD200-72A ++, Wonder ogé némbongkeun rupa-rupa aplikasi percetakan digital corrugated.

1. WD250-16A + Ink beurat-tugas mesin percetakan digital

Multi Pass lega-format scanning parabot percetakan digital, kalawan akurasi percetakan baku 600dpi jeung speed percetakan nepi ka 1400㎡ / h, éta alat kacida ongkos-éféktif pikeun nol jeung pesenan sumebar.

29 (8)

2. WD250-16A ++ Mesin Percetakan Digital Dalapan warna

Multi Pass lega-format scanning parabot percetakan digital, konéng, magénta, cyan, hideung, magénta lampu, cyan lampu, wungu, oranyeu, kombinasi warna titik tinta, gamut warna lega, greatly ngaronjatkeun kualitas warna bahan dicitak.WD250-16A ++ gaduh lebar percetakan maksimum 2500mm, laju 700㎡ / h, sareng ketebalan percetakan 1.5mm-35mm, bahkan 50mm.panels honeycomb ogé bisa dicitak gampang.

29 (6)

3.WDUV200-38A ++ Single Pass UV warna-speed tinggi mesin percetakan digital

Alat percetakan digital UV-speed tinggi munggaran di industri kalayan kecepatan percetakan 150m / mnt.Éta ngadopsi sirah cetak Epson I3200-U1 énggal, ngadukung tinta UV khusus, sareng akurasi anu luhur 1200dpi, ngajantenkeun gambar langkung saé.

29 (7)

4. WD200-48A + Single Pass tinta-speed tinggi percetakan digital &-speed tinggi slotting garis linkage

Panas-ngajual modél-speed tinggi Wonder urang, kalawan akurasi dasar 600dpi, sarta speed percetakan panggancangna 1,8 m / s.Pilihan-speed tinggi slotting Unit bisa ngaropéa pikeun ngaronjatkeun fungsi crimping servo pikeun nyadiakeun konsumén jeung rentang pinuh ku solusi percetakan digital corrugated.

29 (9)

29 (10)

buahan,

Penjualan paméran ngaleuwihan 30 juta

Nepi ka poé katilu paméran, penjualan stan Wonder geus ngaleuwihan 30 juta, leuwih ti 10 sét séri SINGLE PASS pakakas percetakan digital, sarta leuwih ti 30 sét Multi Pass séri-speed tinggi dijual!Hal ieu dipikaharti yén aya loba pabrik karton di grup customer Wonder urang nu milih langsung ngaganti parabot percetakan tradisional jeung-speed tinggi parabot percetakan digital.

29 (12)

Upacara penandatanganan di tempat

 29 (13)

Upacara penandatanganan di tempat

Kahareupna tiasa dipiharep, inovasi henteu lirén

Dina biantarana dina konferensi pers, Bapak Zhao Jiang, General Manajer of Wonder, ngadawuh: Sanggeus leuwih ti sapuluh taun gawé teuas tur ngembangkeun, Shenzhen Wonder geus successively dibuka rupa-rupa tekenan percetakan scanning sarta rupa-rupa Single pass sedeng jeung mesin percetakan-speed tinggi.Sapertos: WD250-8A+ entry-level scanning printer, WD250-16A+ heavy-duty scanning printer, sareng WD200/WD200+ series Single pass high-speed printer digital.

29 (4)

Heran sampel percetakan digital

Produk anu aya dina dasarna nyugemakeun kamampuan pikeun ngagentos percetakan flexographic tradisional sareng watermarking tina segi kecepatan percetakan, kualitas gambar percetakan, sareng stabilitas alat.Nanging, katepatan sareng pangaruh anu dibutuhkeun ku percetakan offset tradisional (percetakan warna) henteu tiasa dihontal sapinuhna ku mesin anu tos aya.Panginten panyeken printer tiasa nyumponan kualitas sareng pangaruh percetakan, tapi lajuna henteu tiasa nahan.

29 (11)

Heran sampel percetakan digital

Percetakan digital bergelombang ayeuna ngan ukur sakitar 10% tina industri bungkusan bergelombang, tapi ngagentos percetakan bungkusan percetakan warna mangrupikeun tren anu teu tiasa dihindari dina pamekaran percetakan digital.Ku alatan éta, Shenzhen Wonder kedah terus-terusan ngembangkeun sareng ngaluncurkeun produk anu langkung cocog pikeun pasar dina hal akurasi, laju, sareng stabilitas.Contona, WD250-16A ++ anyar, WD250-32A ++ 8-warna scanner, WD200 ++ runtuyan-speed tinggi 1200DPI atawa 8-warna 600DPI single pass corrugated dewan mesin percetakan jeung mesin pre-printing.

29 (15)

onder-speed tinggi mesin pre-printing digital

Heran, nyadiakeun rentang pinuh ku solusi percetakan digital corrugated

Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional mesin percetakan digital bergelombang, Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional.Geus successively dibuka Muti Pass scanning printer digital, cocog pikeun percetakan angkatan leutik papan corrugated;Single-Pass printer digital speed tinggi, nu bisa minuhan badag, sedeng jeung leutik pesenan dewan corrugated;Jeung Single Pass printer digital speed tinggi cocog pikeun kertas corrugated pre-percetakan.

Ti Muti Pass scanning ka Single Pass suntik-speed tinggi, ti pos-print ka pre-print, ti tinta ngalelep, tinta pigmén ka tinta UV, ti paperboard sapi ka dewan semi-coated, ti percetakan lambar tunggal ka robah seamless data variabel. ,Ti percetakan stand-nyalira kana linkage kalawan ERP, Wonder megatkeun ngaliwatan ujung manufaktur mékanis, muka nepi dunya fisik jeung dunya digital ku matrix percetakan digital lengkep.Provide konsumén jeung rentang pinuh ku solusi percetakan digital corrugated.

Kiwari, alat-alat Wonder diékspor ka Asia Tenggara, Eropa, Amerika, Wétan Tengah, Amérika Latin sareng nagara-nagara sanés.Langkung ti 1,000 alat anu dijalankeun di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya.Henteu ngan ukur nyiptakeun nilai pikeun pabrik karton, tapi ogé nyiptakeun sagala jinis anu luar biasa pikeun bungkusan pribadi pangguna akhir!

Shenzhen Wonder, nyetir masa depan kalayan digital!

29 (14)


waktos pos: Nov-29-2021