Kumaha carana milih printer digital corrugated?

Kumaha carana milih alat percetakan kotak corrugated digital anu leres?

How to select corrugated digital printers (1)

Status ngembangkeun industri percetakan bungkusan

Numutkeun kana laporan panilitian panganyarna tina Smithers Peel Institute, lembaga riset pasar internasional, "The Future of the Global Printing Market", nilai kaluaran industri percetakan global bakal ningkat ku 0.8% sataun-on-taun dina 5 taun ka hareup.Dibandingkeun sareng US $ 785 milyar dina 2017, diperkirakeun ningkat kana US $ 814,5 milyar ku 2022, anu nunjukkeun yén poténsi nilai tambah industri masih aya.

Laporan ogé nunjukkeun yén nilai kaluaran industri percetakan digital dina 2013 ngan ukur 131,5 milyar dolar AS, sareng nilai kaluaran diperkirakeun ningkat kana 188,7 milyar dolar AS dina 2018 kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 7,4%.Pamekaran gancang tina percetakan digital parantos nangtukeun naékna dina sakabéh pangsa pasar percetakan.Diperkirakeun ku 2018, pangsa pasar industri percetakan digital bakal ningkat tina 9,8% dina taun 2008 ka 20,6%.Antara taun 2008 jeung 2017, volume percetakan offset global geus turun.Hal ieu ogé diperkirakeun yén ku 2018, éta bakal turun ku 10,2% dina total, sarta volume percetakan digital bakal ngaronjat ku 68,1%, nu némbongkeun potensi ngembangkeun digital printing.

Salaku tambahan, industri bungkusan mangrupikeun bagian penting tina industri percetakan.Éta parantos lebet kana tahap kamakmuran dina sababaraha taun ka pengker sareng bakal teras-terasan dina taun 2018.

How to select corrugated digital printers (2)

Kalayan paningkatan tingkat téknologi percetakan digital anu terus-terusan, jinis alat percetakan digital bergelombang di pasar parantos rupa-rupa.tipena béda percetakan digital boga fungsi béda jeung speeds béda.Sigana pisan hésé pikeun konsumén mésér alat percetakan digital corrugated.

Saran pikeun konsumén mésér alat percetakan corrugated digital

Nalika ngagaleuh alat percetakan corrugated digital, perlu mertimbangkeun sacara komprehensif biaya percetakan sareng milih alat-alat kalayan kinerja biaya tinggi.Ku cara kieu, bari ngaronjatkeun kapasitas produksi sakabéh, urang teu ngan bisa nyaimbangkeun basa customer urang, tapi ogé ngabedakeun produk urang jeung narik leuwih konsumén anyar.

Sajauh jenis parabot percetakan corrugated digital dina pasaran anu prihatin, nurutkeun métode percetakan béda, aranjeunna bisa dibagi kana Multi-Pass scanning mesin percetakan digital sarta Single-Pass speed tinggi mesin percetakan digital.

How to select corrugated digital printers (3)

Naon bédana antara dua metode percetakan, sareng kumaha para nasabah kedah milih?

Sacara umum, Multi-Pass scanning corrugated mesin percetakan percetakan digital boga kapasitas produksi hourly ngeunaan 1 nepi ka 1000 lembar, nu cocog pikeun pribadi, pesenan leutik ngaropéa.The Single-Pass speed tinggi corrugated mesin percetakan percetakan digital boga kapasitas produksi ngeunaan 1 mun 12000 lembar per jam, nu leuwih cocog pikeun pesenan tengah jeung badag.Kuantitas percetakan husus ogé gumantung kana ukuran béda bahan percetakan jeung sarat pikeun épék percetakan.


waktos pos: Jan-08-2021