[Fokus] Hiji lengkah dina hiji waktu, Wonder keur leumpang di forefront téhnologi percetakan digital corrugated!

interview 2018news (1)

Dina awalna

Dina awal 2007, Zhao Jiang, pangadeg Shenzhen Wonder Printing System Co., Ltd. (satuluyna disebut "Wonder"), sanggeus ngahubungan sababaraha pausahaan percetakan tradisional, manggihan yén maranéhanana kabéh babagi masalah anu sarua: "Percetakan Tradisional merlukeun. pembuatan piring, jadi eta bakal Ieu boga sagala rupa masalah kayaning waragad piring-nyieun tinggi, waktos pangiriman panjang, polusi tinta runtah serius, sarta waragad kuli tinggi.Utamana jeung perbaikan standar hirup masarakat sarta kamampuhan konsumsi, pribadi, pesenan bets leutik. naek unggal dinten, sareng percetakan tradisional teu tiasa nyumponan kabutuhan ieu pasti bakal nyababkeun parobihan énggal.

Waktu éta, téhnologi percetakan digital geus matured dina grafik komérsial, iklan inkjet jeung industri lianna, tapi industri percetakan kotak corrugated teu acan aub kana aplikasi tina téhnologi ieu."Jadi, naha urang teu bisa nerapkeun téhnologi percetakan inkjet digital kana industri percetakan kotak corrugated tur ngajawab masalah ieu?"Ku cara kieu, Zhao Jiang ngamimitian R&D sareng manufaktur alat percetakan digital bergelombang.

Tahap awal panalungtikan sarta pamekaran pakakas anyar hese, utamana saprak aya euweuh produk sarupa di industri, Zhao Jiang ngan bisa mingpin tim meuntas walungan step by step.Nalika alat-alat diciptakeun, promosi awal ogé mendakan résistansi anu hébat.Dina nyanghareupan téknologi anyar sareng alat-alat anyar, kalolobaan perusahaan di industri parantos milih ngantosan sareng ningali, tapi henteu wani ngamimitian.Heran sakali ngurangan aréa tutuwuhan pikeun kirang ti 500 méter pasagi dina waktu paling hese, sarta tim boga kirang ti 10 urang.Tapi sanajan nyanghareupan kasusah sapertos kitu, Zhao Jiang henteu pernah nyerah.Saatos sagala kasusah, anjeunna tungtungna ningali katumbiri!

Kusabab 2011, Wonder Corrugated Digital Printing Equipment parantos dijual langkung ti 600 unit di sakuliah dunya, kalebet sakitar 60 mesin anu gancang-gancang Single Pass!Merek Wonder parantos lami janten nami rumah tangga, akar pisan dina hate masarakat, sareng dipikacinta ku pangguna.

interview 2018news (2)

Cai-percetakan digital dumasarkahiji

Tina sudut pandang metode percetakan, percetakan corrugated tradisional utamina watermark sareng percetakan warna.Saatos seueur panalungtikan pasar sareng uji téknis, Zhao Jiang milih diajar percetakan digital tina arah percetakan tinta dina tahap awal R&D, sareng teras ngalaksanakeun tés ékspérimén ku ngarobih struktur transmisi.Dina waktos anu sami, anjeunna ngembangkeun tinta dumasar cai khusus anu tiasa dianggo babarengan.Jeung speed pikeun ngaronjatkeun salajengna.

Taun 2011, saatos sababaraha panilitian sareng ékspérimén, Wonder milih ngagunakeun nozzles industri minyak Epson pikeun dilarapkeun kana alat percetakan digital anu dikembangkeun.Zhao Jiang ngadawuh: "Ieu nozzle industri basis minyak Epson DX5, tingkat abu III, bisa nyitak 360 * 180dpi atawa saluhureuna, nu cukup keur percetakan tinta corrugated umum."Salajengna, laju nyitak alat-alat ogé turun tina 220/h nepi ka 440/ h, lebar percetakan bisa ngahontal 2.5m, sarta rentang aplikasi lega.

Dina 2013, Wonder ngembangkeun sarta ngaluncurkeun model parabot percetakan karton corrugated-speed tinggi Single Pass, nu mangrupakeun metoda percetakan corrugated revolusioner.Laju dina akurasi 360 * 180dpi tiasa ngahontal 0.9m / s!Saatos dua taun padeukeut paméran, sanggeus perbaikan teknis kontinyu sarta nguji sampurna, kahiji SINGLE PASS ieu resmi dijual di 2015 sarta nempatkeun kana produksi masal, sarta operasi ayeuna pisan stabil.

 

Dina 2018, WhandapSingle Pass-speed tinggi model alat percetakan dewan corrugated runtuyan geus hasil nempatkeun kana produksi di Swiss, Britania Raya, Amérika Serikat, Brazil, Jepang, Koréa Kidul, Thailand, Malaysia, Vietnam jeung nagara séjén.

Pameran Bergelombang CCE 2015 di Munich, Jérman sareng Pameran Percetakan Drupa di 2016 mawa kasempetan pangembangan anyar pikeun Wonder.Éta tiasa dipendakan dina paméran internasional anu wawakil ieu yén teu seueur merek anu henteu gaduh panyitak piring di dunya ayeuna, khususna aya sakedik merek tinta dumasar cai, sareng raksasa asing ngalakukeun langkung seueur percetakan UV, kalebet perkenalan Hexing. Bungkusan.Mesin percetakan digital ogé percetakan UV.Pamilon heran ngan ukur ningali dua pabrik anu ngalakukeun percetakan dumasar cai dina tempatna.Ku alatan éta, Wonder ngarasa yén karir anu anjeunna lakukeun pohara bermakna, sarta anjeunna leuwih teguh dina arah pangwangunan.Hasilna, parabot percetakan digital corrugated Wonder urang geus narik loba perhatian, sarta pangaruh brand na terus ngembangna.

interview 2018news (3)

Cpercetakan bauTeras

Di sisi séjén, dina 2014, Wonder ogé mimiti ngembangkeun parabot percetakan digital kalawan speed percetakan gancang sarta akurasi.Tempo yén akurasi percetakan perlu luhur 600dpi pikeun ngahontal pangaruh percetakan warna, Ricoh nozzles industri dipilih, skala abu V tingkat, jarak liang per baris deukeut pisan, ukuran leutik, frékuénsi ignition gancang.Jeung model ieu bisa milih ngagunakeun percetakan tinta cai, Anjeun ogé bisa milih pikeun ngagunakeun percetakan UV, pikeun minuhan kaperluan grup target béda konsumén.Zhao Jiang nyarios: "Ayeuna, nagara-nagara doméstik sareng Asia Tenggara langkung condong kana percetakan tinta, sedengkeun Éropa sareng Amérika Serikat langkung resep percetakan warna UV."Runtuyan WDR200 bisa ngahontal 2.2M / S di panggancangna, nu cukup pikeun nyitak kalawan percetakan tradisional Comparable, bisa migawe jumlah badag pesenan karton.

Dina taun-taun ieu, pamekaran jangka panjang Wonder parantos diakui pisan ku industri.Dina ahir taun 2017, Wonder sareng Sun Automation anu kasohor di dunya sacara resmi ngahontal perjanjian kerjasama strategis.Hak agénsi éksklusif Kanada sareng Méksiko ngabantosan Wonder vigorously ngamekarkeun pasar Amérika Kalér!

interview 2018news (4)

Kaunggulan dasar Wonder

Dina taun anyar, beuki loba pausahaan geus diasupkeun kana industri percetakan digital corrugated.Zhao Jiang percaya yén alesan kunaon Wonder parantos janten patokan industri sareng ngajaga posisi pamimpinna tanpa oyag utamina kusabab alesan ieu:

Anu mimiti, kualitas alat kedah saé.alat-alat percetakan digital corrugated Wonder urang dijieun nurutkeun standar Éropa, sarta unggal produk ieu nempatkeun dina pasaran sanggeus lila ngajalankeun test jeung stabilitas.

Kadua, perusahaan kedah beroperasi dina iman anu saé, berorientasi jalma, sareng gaduh dukungan kapercayaan anu ngamungkinkeun para nasabah dipercaya, ku kituna perusahaan tiasa salamet sareng berkembang.Kusabab ngadegna Wonder, éta ngajaga hubungan koperasi anu saé sareng sadaya para nasabah, sareng henteu kantos aya kasus konflik sareng sengketa.

Salaku tambahan, kualitas jasa saatos penjualan ogé kritis pisan.Aya leuwih ti 20 tim sanggeus-jualan di markas Wonder, sarta aya pakait tanaga layanan sanggeus-jualan di kantor di wewengkon béda jeung nagara.24-jam jasa online, konsumén bisa anjog dina 48 jam nurutkeun jarak lamun diperlukeun.Sajaba ti éta, aya layanan latihan instalasi parabot husus, nu bisa lokasina di lokasi parabot atawa di pabrik Wonder.

Panungtungan nyaéta pangsa pasar.Volume jualan global Wonder scanning alat percetakan digital karton corrugated teu kirang ti 600 hijian, tur aya leuwih ti 60 sét Single Pass-speed tinggi corrugated parabot percetakan digital karton, kaasup varnish disambungkeun jeung alat slotting.Loba jualan ieu repurchased na ulang diwanohkeun ku konsumén heubeul.Loba pausahaan boga 3 ka 6 parabot heran, sababaraha saloba belasan, sarta terus repurchase.Perusahaan karton anu terkenal di bumi sareng di luar negeri sapertos: OJI Prince Group, SCG Group, Yongfeng Yu Paper, Shanying Paper, Wangying Packaging, Hexing Packaging, Zhenglong Packaging, Lijia Packaging, Heshan Lilian, Zhangzhou Tianchen, Xiamen Sanhe Xingye, Cixi Fushan Kertas, Bungkusan Wenling Leuweung, Bungkusan Pinghu Jingxing, Bungkusan Saiwen, jsb.

interview 2018news (5)

Masa depan parantos sumping, tren percetakan digital bergelombang teu tiasa dicegah

Dina ahir wawancara, Zhao Jiang ngadawuh: Dina tahap ieu industri bungkusan corrugated, percetakan digital, salaku suplement kana percetakan tradisional, boga pangsa pasar leutik.Sanajan kitu, percetakan digital aya dina periode ngembangkeun gancang, eroding pangsa pasar percetakan tradisional.Ieu diperkirakeun yén éta laun bakal ngaganti percetakan tinta tradisional dina 5 ka 8 taun ka hareup, sarta pangsa pasar percetakan offset tradisional ogé laun bakal ngurangan, pamustunganana dipingpin ku percetakan digital.Masa depan anu bakal datang, tren percetakan digital bergelombang teu tiasa dicegah.Pikeun ngembangkeun, perusahaan kedah nangkep kasempetan sareng robih pikeun adaptasi sareng parobihan jaman, upami henteu mustahil pikeun ngalih dina unggal léngkah.

interview 2018news (6)

Wonder geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung bungkusan digital sarta solusi percetakan nu ramah lingkungan, hemat energi, efisien, lengkep, jeung ongkos-éféktif!Salajengna, Wonder bakal neruskeun salajengna ngaoptimalkeun parabot, ngaronjatkeun stabilitas jeung akurasi percetakan pakakas, sarta neruskeun ngamekarkeun parabot anyar jeung téknologi anyar pikeun ngaganti parabot percetakan corrugated tradisional.


waktos pos: Jan-08-2021