Konperénsi Peluncuran Produk Anyar Wonder 2021 sareng Perayaan Ulang Taun ka-10 parantos suksés

dfs

Tanggal 18 Nopémber, konperénsi peluncuran produk anyar 2021 Wonder sareng perayaan sapuluh minggu parantos suksés di Shenzhen.

Éksplorasi anyar, ningali masa depan.

2021 Wonder Konférénsi peluncuran produk anyar

图片1

Dina sapuluh taun katukang, Wonder geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung ramah lingkungan, hemat energi, efisien jeung ongkos-éféktif parabot percetakan digital pikeun buleud corrugated.Ayeuna, nyandak "eksplorasi anyar, tingali masa depan" salaku subyek, ulang ngajajah téhnologi anyar jeung téhnologi anyar percetakan digital.Katepatan anu langkung luhur, laju anu langkung gancang, sareng ngagantian percetakan offset bertahap mangrupikeun jawaban anu dipasihkeun ku Wonder saatos éksplorasi ieu.Kalayan téknologi percetakan anu langkung pinter sareng karajinan canggih, éta ngaréspon kana paménta pasar sareng malah nuju tren pasar.

Acara ieu dirojong ku Panitia Produk Kertas of China Packaging Federation, Reed Exhibitions group, MeiYin Media, Huayin Media and Corruface Platform.Kusabab pencegahan sareng kontrol wabah, konperénsi pers ogé ngalangkungan média Corruface.Sareng siaran langsung online Douyin resmi Wonder nampilkeun téknologi pangénggalna Wonder ka pasar.

图片2

Dina awal konperénsi éta, pangadeg Wonder sareng manajer umum Zhao Jiang nyarios dina pidatona yén téknologi blockbuster anu dileupaskeun ayeuna mangrupikeun tonggak penting dina pamekaran sapuluh taun Wonder.Alat ieu tiasa ngabéréskeun 70% tina titik nyeri pasar ayeuna.Éta tina epoch-nyieun significance.Balik eksplorasi téknologi anyar ieu, ti ngadegna proyék pikeun R&D, produksi, nguji, debugging jeung kasuksésan, tim R&D urang jeung sakabeh kolega Wonder geus nyieun usaha gede.Heran sok nganut prinsip "berbasis téknologi, berorientasi nilai".Konsep R&D, interpretasi dunya percetakan anu éndah.

图片3

图片4

Konférénsi ieu dibagi jadi dua tumbu: interaksi tamu jeung démo dina loka.Li Qingfan, general manager of Zhongshan Lianfu Printing, jeung General Manager Xie Zhongjie of Dongguan Honglong Printing, babagi pangalaman aplikasi percetakan digital maranéhanana salaku wawakil customer;

Sajumlah 5 alat anyar parantos dileupaskeun waktos ieu, nyaéta:

1. WDMS250-32A++ Multi Pass-Single Pass percetakan digital sadayana dina hiji mesin

2. WDUV200-128A ++ industri-grade Single Pass-speed tinggi roll digital pikeun roll mesin pre-printing

3. WD250-16A ++ lega-format scanning mesin percetakan digital nyaéta ongkos-éféktif enol urutan jeung alat urutan sumebar.

4. WD200-56A ++ PASS TUNGGAL percetakan digital-speed tinggi & garis beungkeutan UV varnish

5. WD200-48A ++ Single Pass mangsi-speed tinggi percetakan digital &-speed tinggi slotting garis linkage

图片5
图片6
图片6
图片8

Di antarana, WDMS250 ngagabungkeun dua métode percetakan digital béda: Multi Pass scanning precision tinggi na Single Pass percetakan speed tinggi.Anjeun tiasa milih nganggo mode panyeken pikeun nyitak pesenan karton ukuran ageung, lega, presisi tinggi, pinuh warna, atanapi langsung Pindah ka modeu laju-laju anu lulus Tunggal pikeun nyitak pesenan jumlah ageung pikeun nyumponan rentang anu langkung lega. pangabutuh percetakan digital corrugated, ngawengku leuwih ti 70% tina grup customer, ngurangan investasi parabot, nyimpen spasi, tanaga gawé, pangropéa jeung waragad lianna, sarta greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi.Inovasi sanés dina téknologi percetakan digital!

图片9

Salila demonstrasi alat-alat dina situs, téhnologi hideung unprecedented of WDMS250 aroused minat hébat ti loba nasabah, sarta aranjeunna pinuh ku pujian.Wakil Manajer Umum Luo Sanliang nyarios yén WDMS250-32A ++ multi-pass sareng single-pass sadaya-dina-hiji mesin mangrupikeun perdana dunya sareng ayeuna mangrupikeun industri percetakan digital.Hiji-hijina hal nyaéta yén sékrési modél ieu tiasa ngabéréskeun titik nyeri tina 70% palanggan, sareng dina waktos anu sami ngabéréskeun masalah-masalah slow multi-pass sareng format single-pass sempit.Saprak harita, scanning-precision tinggi jeung percetakan-speed tinggi ngan butuh hiji alat.

图片10

Dina waktos anu sami, Manajer Umum Zhao Jiang of Wonder nyarioskeun ka konsumén langsung sareng konsumén online langsung salami demonstrasi peralatan yén Wonder tungtungna ngajantenkeun padamelan sapuluh taun Wonder dina 2021 ngalangkungan eksplorasi sareng inovasi anu terus-terusan.Pikeun titik nyeri, urang teu ngan boga solusi hadé, tapi ogé nyadiakeun leuwih pilihan pikeun skenario produksi konsumén béda 'jeung kabutuhan percetakan ".

图片11
图片12

Éksplorasi anyar, ningali masa depan.Heran sakali deui masihan jawaban anu saé pikeun para nasabah global sareng mitra industri.Dina gelombang revolusi percetakan digital, Wonder geus salawasna anut kana aspirasi aslina, budidaya jero jangka panjang, sarta nilai-berorientasi R & D konsep pikeun panduan ngembangkeun téhnologi percetakan digital sarta ngajalankeun perusahaan Ajeg tur jauh-ngahontal, ngarah kontinyu. kamajuan industri.

图片13

Heransapuluh taun,kartonmeets wonderfully.

2021HeranPerayaan ulang taun ka-10

图片14

Makan malam perayaan ulang taun kasapuluh Wonder dilaksanakeun di Wina International Hotel.Dina awal pésta, timbalan manajer umum Wonder Luo Sanliang mingpin pidato.Sakumaha biasa, urang bakal tetep dina panalungtikan sareng pamekaran téknologi, lengket kana aspirasi asli urang, sareng narékahan pikeun sapuluh taun ka hareup.

图片15

Salajengna, Zhang Qi, timbalan diréktur eksekutif Panitia Pembungkusan Produk Kertas Cina Féderasi Pembungkusan, sareng Gao Yue, manajer téknologi penjualan print head sareng departemén pangembangan aplikasi anyar Epson (China) Co., Ltd., masing-masing ngirimkeun pidato salaku pamingpin industri jeung mitra strategis.Éta kabéh affirmed Wonder urang sapuluh taun.Salaku hasil tina pamekaran, industri percetakan digital peryogi perusahaan dumasar-téhnologi Wonder pikeun ngamajukeun pamekaran téknologi bungkusan sareng percetakan Cina.

图片16
图片17

Dina banquet, Luo Sanliang, timbalan manajer umum Wonder, ogé reviewed sapuluh taun kaliwat Wonder ngaliwatan PPT, sarta ogé kasampak maju ka sapuluh taun anyar.

Cenah, dina sapuluh taun ti 2011 nepi ka 2021, Wonder geus tumuwuh tina hiji pausahaan leutik kalawan ngan 10 pagawé sarta pabrik 500-méter pasagi ka pabrik badag kalayan leuwih ti 90 pagawé sarta pabrik 10.000-méter pasagi;dina sapuluh taun, éta geus diala 16 patén-patén penemuan nasional., 27 patén modél utilitas, bisnis di langkung ti 80 nagara di sakumna dunya, penjualan kumulatif 1,359 alat percetakan digital.

图片18

Pangwangunan Wonder sapuluh taun pasti suksés, tapi di balik kasuksésan éta aya pait sareng katekunan sadaya jalma Wonder.Ti mimiti awkwardness ngembangkeun kana prosés ngembangkeun, kasusah encountered dina promosi, ngadegna prinsip ngembangkeun ikhlas pikeun konsumén jeung "profesionalisme", konsentrasi, difokuskeun nyieun produk, salawasna mantuan konsumén, tumuwuh babarengan, sarta pernah boga sengketa. sareng para nasabah" slogan iklan anu ikhlas sareng sederhana ...

Di balik sagala ieu aya kualitas sareng sikap jalma-jalma Wonder.

Justru kualitas sareng sikep sapertos kieu yén tingkat repurchase palanggan parantos ngajantenkeun Wonder bangga.Luo Sanliang nunjuk kaluar: Ngarojong Wonder salila sababaraha taun ngembangkeun gancang utamana batang tina kanaékan konsumén anyar jeung repurchase konsumén heubeul.Candak 2021 salaku conto.Kalayan ditampa sacara nyebar tina percetakan digital, Wonder Digital ogé parantos lebet kana tahap pangembangan énggal.Dina 2021, kanaékan palanggan anyar bakal nyababkeun sakitar 60% tina total, sareng tingkat pameseran ulang palanggan lami bakal 40%.Di antarana, konsumén anyar ngaronjat nyeken mesin percetakan digital kurang leuwih 60%, Single Pass pencét percetakan digital kurang leuwih 40%, konsumén heubeul repurchasing scanning mesin percetakan digital ngaronjat kira 50%, jeung Single Pass pencét percetakan digital kira 50%.

Ieu mangrupikeun hasil tina kualitas Wonder sareng hasil anu teu tiasa dihindari tina fermentasi kecap-sungut.

图片19

Sakumaha ceuk Luo Sanliang, ngaran Inggris Wonder urang "Wonder", ditarjamahkeun kana Cina hartina "kaajaiban", ngembangkeun gancang Wonder sarta laju repurchase tinggi misalna memang hiji mujijat dina industri alat corrugated.

Tungtungna, manéhna ngomong yén dina sapuluh taun hareup, Wonder masih bakal keukeuh: téhnologi basis, ongkos-efektivitas salaku tumbu konci na keukeuh dina nyieun produk pangalusna, nu mangrupakeun ngungudag langgeng Wonder sarta ogé strategi ngembangkeun Wonder pikeun sapuluh taun ka hareup.

图片20

Kami sakelompok insinyur téknis.Éta cinta urang pikeun pasar sareng kawajiban urang ngadamel produk anu pangsaéna.Strategi pangwangunan anu berorientasi ka hareup Dinten ayeuna urang ngobrolkeun seueur ngeunaan prestasi sapuluh taun katukang.Kami memang reueus pisan, tapi kami ogé sadar pisan yén pasar anu kantos robih, sareng kabutuhan palanggan sareng réréncangan ogé robih.

Tapi euweuh urusan naon parobahan, urang bakal terus cinta konsumén urang, cinta industri urang, sarta cinta parabot urang.


waktos pos: Nov-29-2021